Öne Çıkanlar Selen Güzellik Akademi cebağ yapmur Başkan Poyrazdan 4. döneme Çekmeköy odaklı projeler.. Harem yangın

Bu haber kez okundu.

Sarıgül Sancaktepe'de halka hitap etti

Saat 14.00 gelmesi beklenen Sarıgül 15.30 gibi Sancaktepe meydanına anca gelebildi. Basın mensuplarını taşıyan aracın içinde Sarıgül’ün olduğunu zanneden kalabalık araca adım attırmadı. Dakikalarca aracın üzerinden yolun açılması için anonslar yapıldı.

Sancaktepe ilçe binası önüne güçlükle gelen otobüs daha fazla ilerleyemeyince Sarıgül, kalabalığa olduğu yerden seslenmek zorunda kaldı. Sancaktepe’ye gelen Mustafa Sarıgül çare Sarıgül sloganları ile karşılandı. “Bir Islıkta sen çal” şarkısına eşlik eden yüzlerce CHP’li büyük coşku içinde Sarıgül’ü dinledi.  

Mustafa Sarıgül bu seçimde Sadece İstanbul’u değil Sancaktepe’yi de alacağız diye konuştu.  Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayları da alanda yerini aldıkları ve Sarıgül’ü bekledikleri görüldü. Yüzlerce Sancaktepelinin meydanı doldurmasının ardından konuşmalar bitinceye kadar trafik felç oldu.

Tevfik Erk / İstanbul 

sancaktepeses

buy cytotec for 24 week abortion abortion pill prescription
medication coupons walgreens photo coupon 100 prints
lisinopril and acute renal failure lisinopril and acute renal failure
coupon prescription lilly cialis coupon
abortion pill cost alternatives to abortion pill

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.