Öne Çıkanlar Anadolu Ümraniyede Buluştu: Binlerce Kişi Yöresel Günler Festivaline Akın Etti Anadolu ASİAD zor günlerde ihtiyaç sahiperinin yanında oldu çekmeköy doğa park kaza adnan yılmaz

Bu haber kez okundu.

Kılıçdaroğlu Çekmeköy'de coşku ile karşılandı

Çekmeköy Madenler'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı miting bölgeye damga vurdu. Yaklaşık 30 bine yakın partilinin Madenler miting alanını doldurarak sokaklara kadar taşması büyük gövde gösterisine dönüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroglu ve İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül'ünde katıldığı Madenler meydanda gerçekleşen mitingde iğne atsan yere düşmeyecek gibi  partililerce alanlar doldurularak boş yer kalmadı.

 "İSTANBUL VE ÇEKMEKÖY'DE DEĞİŞİMİN ZAMANI GELDİ"

Miting alanı erken saatlerde partililerce doldurularak seçim şarkıları ve davul zurna eşliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroglu beklenildi.

Miting alanında partililere Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım, Çekmeköy CHP ilçe başkanı Murat Cirav ve Hüseyin Avni Sipahi'nin seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslendi.

Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım " İstanbul'da ve Çekmeköy'de değişimin zamanı geldi. Haydi Çekmeköy 30 Mart'ta göster kendini sözleri" sloganlarla büyük destek gördü.

SİPAHİ "ADAYLIĞINDA VEBALİNİ TAŞIDIĞIM YILDIRIM'A OY VERİN"

Geçen yerel seçimlerde Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Hüseyin Avni Sipahi konuşmasında "2009'dan bu güne uğradığım haksızlığın hesabını sormak için adaylığında vebalini üzerimde taşıdığım doğru, dürüst, çalışkan bir insan olan değerli Seyfettin Yıldırım'a Çekmeköy halkının beni seven değerli kardeşlerimin oy vermesini istiyorum" sözleri büyük alkış aldı.

ÇEKMEKÖY'DE 30 MART'TA ZAFER MEŞALESİNİ YAKACAKLAR BURADA

Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım "Çekmeköy'de bu coşkuyu görmemek mümkün mü. İşte vatandaş, işte partili, işte yoldaşlar bize inananlar burada. Çekmeköy burada. 30 Mart'ta zafer meşalesini yakacak olan değerler burada. Gelemeyen yoldaşlarım, kardeşlerimin ruhu ve sevgisi burada" dedi.

İSTANBUL VE ÇEKMEKÖY'DE DEĞİŞİMİN ZAMANI GELDİ

Seyfettin Yıldırım "Değerli kardeşlerim. Heyecanınızı anlıyorum. Çekmeköy'de değişim istiyorsunuz. İstanbul'da değişim istiyorsunuz. Artık yorulan ve heyecanı biten iktidarı değiştirmek istiyorsunuz. Onun için Çekmeköy'e Seyfettin Yıldırım İstanbul'da Mustafa Sarıgül gelerek hizmetin yolunun önü açılmış olacak" dedi.

ÇEKMEKÖY HALKI BİZİ KUCAKLADI, BAĞRINA BASTI

Ben burada kısa bir sürede bizleri bağrına basan seven saygı duyan tüm Çekmeköy'lü kardeşlerime çok teşekkürü bir borç biliyorum sözlerini ifade eden Seyfettin Yıldırım "Bu sevgi bize yeter" dedi.

Seyfettin Yıldırım "Çok az kaldı. Pazar günü hasret bitiyor. Ayrışmanın ve ötekileşmenin önünü kapatarak hizmetin yolunu açacağız. Sıkmadık el basmadık zil bırakmadık ve kapı kapı dolaştık. Bizi gözü yaşlı karşılayan, sevgi duyan tüm değerli gördük. Yeri geldi bizde ağladık. Çekmeköy'e olan sevgimizi ve sevdamızı inşallah Pazar günü göstereceğiz" dedi.

Madenler Meydanındaki Çekmeköy mitingine katılan Kılıçdaroğlu konuşmasında, İstanbul'u kazanmak için gece gündüz çalıştıklarını, ancak sadece kendilerinin çalışmasının buna yetmeyeceğini, tüm partililerin de aynı şekilde çalışması gerektiğini söyledi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU "SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Bu süreçte beraber, el ele çalışmaları gerektiğini dile getiren Kılıçdaroğlu, "Beraber çalışacağız, söz mü? Sandıklara sahip çıkacağız, söz mü? Miting meydanlarında 'hırsız Tayyip' deyince, benim aleyhimde tazminat davası açmış. Bizim korktuğumuzu sanıyor. Ben senden niye korkacağım?" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, İstanbul'u yeniden inşa edeceklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Türkiye İstanbul'dur, İstanbul Türkiye. Çekmeköy'ün de İstanbul'un da sorunları var. Bu sorunları çözmek CHP'li belediyelerin boynunu borcudur. Sancaktepe başkan adayımıza, sizin gibi güveniyorum. Sancaktepe'nin imar sorununu çözecek. Bunun sözünü verdi. Tarihini de verdi. Bunları yalnız, orada Bilal'in kasaları var. Onları o kasaların içine koymayacağız."

Meydanda bulunan vatandaşlara, "Bana güveniyor musunuz?, inanıyor musunuz?" diye soran Kılıçdaroğlu, aldığı olumlu cevap üzerine, "Biz de size güveniyoruz" dedi.

İstanbul'un sayısız sorunu olduğunu ve bunların her geçen gün büyüdüğünü savunan Kılıçdaroğlu, bu sorunları ancak partilerinin adayı Mustafa Sarıgül'ün çözebileceğini anlattı.



where can i buy abortion pills buy abortion pill online
buy abortion pill online purchase abortion pill
on line abortion pill where to buy abortion pill
rx coupons walgreens in store photo coupons
can i take singulair while pregnant can i take singulair while pregnant
amoxicillin trihydrate amoxicillin bivirkninger
kamagra bestellen kamagra 100
ciprobay ciproxin
cialis discounts coupons printable cialis coupon
ventolin sprej ventolin doping
amoxicillin-rnp amoxicillin antibiyotik fiyat
abortions facts definition of abortion pill
non surgical abortion pill first trimester abortion pill
abortion pill ru486 abortion facts pro life
shot for alcohol cravings ldn naltrexone side effects

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.