Öne Çıkanlar Bediha Bal Coşku cemal güngör parkı Muhtar Bozkurt 15 yıllık tecrübemle yeniden adayım Ümraniye Oto Ekspertiz

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de CHP'den çok güzel bir sorumluluk projesi
"Van Üşüyor Isıtma Sırası Sende Çekmeköy" sloganı ile sosyal medyada örgütlenerek kolları sıvayan Çekmeköy CHP gençlik güzel bir çalışmaya imza atıyor. 

Kış geldi evlerde kombinin derecesini zaman zaman artırarak kışın sert yüzü ile karşılaştığımız şu günlerde prefabrike evler ve çadır kentlerde yaşayanları unutmak mümkün değil.

Bunun adı ister savaştan ve zulümden kaçan Suriye'liler olur yada büyük bir deprem sonucu evsiz kalan Van'lılar olur.Sonuçta hepimiz bir duygulandığı zaman gözlerinden yaş gelen, mutluluk sembolünü bir gülümsemeyle gösteren insanız. 

Kar dolaplarından  üzerine yakışan kalın kışlık giysilerden bu günde hangisini giysem diye düşünenler olduğu kadar, yakışması önemli değil kalın bir giysiye ve yiyecek yemeğe ihtiyacımız var diyen Van'daki depremzedeler için çığlık sesine Çekmeköy CHP'den cevap geldi. 

Van'daki deprem zedeler için battaniye, giysi, kuru gıda gibi malzemeler toplayarak çalışmaya başlayan CHP ilçe gençlik Çekmeköy'lüler den bu sese kulak vermelerini bekliyorlar... 


Çekmeköy Haber
where can i buy abortion pills buy abortion pill online
buy abortion pill online purchase abortion pill
cheat on my husband signs of infidelity
walgreens photo coupon prints walgreens new prescription coupon
gabapentin 300mg lasix 100mg
prescription drug discount cards viagra coupon
drug prescription card coupons for prescription drugs
bimatoprost hair bimatoprost hair
abortion pill facts abortion definition

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.