Öne Çıkanlar Anadolu Ümraniyede Buluştu: Binlerce Kişi Yöresel Günler Festivaline Akın Etti Anadolu ASİAD zor günlerde ihtiyaç sahiperinin yanında oldu çekmeköy doğa park kaza adnan yılmaz

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy CHP'den Aşure Programı
Çekmeköy'de aşure bereketi dalga dalga yayılıyor. Siyasi partiler, dernekler, vatandaşlar, komşular aşure dağıtımı gerçekleştirerek muharrem ayının feyzini hep birlikte yaşıyorlar. 

Çekmeköy Cumhuriyet Halk Partisi Şahinbey caddesi ve bir kaç noktada aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Şahinbey caddesinde dağıtılan aşure programına ilgi yoğun oldu. 

İlçe başkanı Murat Cirav "Şahinbey caddesi ve bir çok noktada başlatmış olduğumuz programımıza yoğun ilgi var. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi. 

Çekmeköy Haber


buy abortion pill online purchase abortion pill
on line abortion pill where to buy abortion pill
walgreens photo coupon prints walgreens new prescription coupon
why do wife cheat women that cheat with married men
ciprofloxacin og alkohol ciprofloxacin hexal 500 mg
ciprobay ciproxin
bimatoprost hair bimatoprost hair
cialis effet cialis forum
neurontin diskuze neurontin 100 mg
abortions facts for abortion pill
feldene ampolla feldene gel
abortions facts definition of abortion pill

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.