Öne Çıkanlar Gökan Göz ; Araç kiralarken sözleşmeye dikkat edin senet imzalamayın Diş Hekimi Ecem Özçelik ile Çocuklarda diş travmasını konuştuk Seyfettin Yıldırım ; Çekmeköy için vizyon projelerini açıkladı Ümraniye Belediyesinin düzenlediği yarışmaya 330 okçu katıldı Hüseyin Avni Sipahi ; Basın mensuplarına projelerini ve A TAKIMINI tanıttı

Bu haber kez okundu.

Yücel Yalçınkaya ; Artık bizler siyasete yön vermemiz lazım

Kısa adı ÇEKORDER olan Çekmeköy Ordulular derneği dernek merkezlerinde verilen iftarda bölgedeki Ordulu işadamları, yöneticiler ve Sivil Toplum kuruluşları başkanlarını ağırladılar..

Programa İstanbul 1. Bölge Ak Parti Milletvekili aday adayı Yücel Yalçınkaya, Ümraniye SGK müdürü Olkan Uzman, Çekmeköy Ordulular derneği bir önceki dönem dernek başkanı Sedat Erdem, Çekmeköy Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Hamza Çoban ve Selim Altun, ÇEKMÜDER başkanı Yücel Evsen, Merkez Mahallesi Muhtarı Ayşe Güneş, Sancaktepe Ak Parti Sancaktepe ilçe yöneticisi Derya Çelenk ve Ordulu Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve işadamları katıldılar..

Metin Çoban ; Allah birliğimizi daim etsin

Çekmeköy Ordulular dernek başkanı Metin Çoban konuşmasında; Allah birliğimizi daim etsin. Böyle güzel sofralarda bizleri bir araya getiren Mevla’mıza şükürler olsun. Çekmeköy Ordulular derneği kurulduğu günden bu güne varlığını her zaman sürdürmektedir. Kurucu başkanımız Yücel Yalçınkaya, daha sonra görevi alan Sedat Erdem başkanıma ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bizlerde elimizden geldiği kadar Orduluların birliği ve beraberliği için mücadele ediyoruz” dedi.

Yücel Yalçınkaya ; Artık bizler siyasete yön vermemiz lazım

Aynı zamanda Çekmeköy Ordulular kurucu başkanı olan Yücel Yalçınkaya “Dernekler her zaman söylüyorum siyaset üstüdür diye. Sizler kendi gücünüzün farkında değilsiniz. Bu kadar mütevazı olmaya gerek yok. Artık biz Ordulular olarak kahvaltı ve yemek masalarında bir araya gelen dernek anlayışından kurtulmamız lazım. Her zaman söylüyorum Ordulular güçlüdür. Tabanda kabul gören Orduluların artık siyasete yön vermesi gerektiğinin vakti gelmiştir. Bu anlamda dernek başkanlarımıza büyük görev düşüyor. Kahvaltı ve yemek masaları programlarından çıkıp nokta atışlar yapmamız lazım ” ifadelerinde bulundu..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Derya Çelenk 6 yıl önce

Artık Ordulu hemşerilerimiz daha bilinçli ve daha bilgili bir şekilde koordine olmaya başladı. Ordulu eğitimci kimliğimiz ve Sancaktepe Gölköylüler Derneği olarak bu halkanın daha da büyümesi için elimizden geleni yapacağız