Öne Çıkanlar Gökan Göz ; Araç kiralarken sözleşmeye dikkat edin senet imzalamayın Diş Hekimi Ecem Özçelik ile Çocuklarda diş travmasını konuştuk çekmeköy Seyfettin Yıldırım ; Çekmeköy için vizyon projelerini açıkladı Ümraniye Belediyesinin düzenlediği yarışmaya 330 okçu katıldı

Bu haber kez okundu.

Üsküdar - Çekmeköy metro hattının 2. etabı Ekim'de açılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Çekmeköy metrosunun Yamanevler-Çekmeköy bölümünün Ekim ayı başında hizmete açılacağını söyledi.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu 2. etabının Ekim ayı başında açılacağı müjdesi Mevlüt Uysal'dan geldi. Geçtiğimiz Aralık ayında açılan Üsküdar-Çekmeköy metrosunun Yamaneveler Çekmeköy bölümü, Ekim ayı başında vatandaşların hizmetine açılacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal konuyla ilgili olarakÜlke TV ekranlarında Üsküdar - Çekmeköy metro hattının 2. etabının ne zaman açılacağını açıkladı. Uysal açıklamasında hattın bir iki teste daha tabi tutularak Ekim ayı başında açılacağını belirtti.. 

Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy /Sancaktepe Metro Hattı 2.kısım istasyonları:

1-) Yamanevler 
2-) Çakmak 
3-) Ihlamurkuyu 
4-) Altınşehir 
5-) İmam Hatip Lisesi 
6-) Dudullu 
7-) Necip Fazıl 
8-) Çekmeköy / Sancaktepe

Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy / Sancaktepe Metro Hattı 2.kısım ile;

Ümraniye - Taksim 30 dakika 
Çekmeköy - Topkapı 45,5 dakika 
Dudullu - Taksim 39 dakika 
Çekmeköy - Üsküdar 27 dakika 
Çekmeköy - Yenikapı 36 dakika 
Çekmeköy - Taksim 44 dakika 
Çekmeköy - Kartal 59 dakika 
Çekmeköy - Atatürk Havalimanı 68 dakika olacak.

Haber 7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.