Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla sürücüsüz metro mahmut hoca

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy nasıl bir belediye başkan adayı görmek istiyor. Çekmeköy'de aday adayları kimler ?

Tüm siyasi partilerde aday adaylarının yarıştığı 2019 yerel seçimleri ile ilgili merak edilenler arasında öncelikle hangi partiden kimin aday gösterileceği ve gösterilen adayın Çekmeköy’de seçimi nasıl kazanacağı ile ilgili Çekmeköy halkı sesli düşünmeye başladı.

ÇEKMEKÖY’DE KİMLER ADAY ADAYI

Çeymeköy  CHP ‘de aday adayları ; Çekmeköylü  iş kadınlarından Nevin Yazıcı, 2014 Yerel seçimlerinden Çekmeköy CHP’den belediye başkan adayı olan ve 5 yıldır aktif sahada çalışan Seyfettin Yıldırım, İlçe başkanlığı görevinde bulunan  Hüseyin Kızıldaş,  Meclis üyesi olan Sıtkı Aydemir bulunmakta.

Çekmeköy MHP aday adayları; İşadamı Mustafa Koç, İlçe başkanlığı görevinde bulunan Erdinç Ertuğrul, Gazeteci Gökhan Balcı ve MHP’den milletvekili adayı olan işadamı Cüneyit Ilgın Çekmeköy MHP’den belediye başkan aday adayı olarak sahada çalışmalarını sürdürüyorlar.

Çekmeköy Ak Parti aday adayları ; Mevcut belediye başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy’de 3 dönem Ak Partiden meclis üyesi olan işadamı Yücel Yalçınkaya, işadamı ve Ak Parti meclis üyesi Celal Cebir, İşadamı ve Ak Parti İBB Çekmeköy meclis üyesi Selamet Aygün 2019 yerel seçimleri için belediye başkan adayı olmak için Ankara’dan gelecek haberi bekliyorlar.

ÇEKMEKÖY NASIL BİR BAŞKAN ADAYI GÖRMEK İSTİYOR

Çekmeköy halkı öncelikle Çekmeköylü bir başkan adayı görmek istiyor. Hangi partiden aday olursa olsun Çekmeköy’de uzun yıllar yaşamış, Çekmeköyün sorunlarını yakından bilen ve belediye başkanı olduktan sonra tüm siyasi partilerin belediye başkanı olabilecek bir belediye başkan adayı istiyor. Hırsıza göz yummayacak, yolsuza yol vermeyecek bana oy verenlerle ve vermeyenler diye bir ayrım yapmayacak tevazu sahibi bir belediye başkanını Çekmeköy halkı hangi partiden aday olursa olsun görmek istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Özçelik 5 yıl önce

Nasıl bir belediye başkanı istiyorum mevcut belediye başkanı Ahmet Poyraz gibi yalancı ve sahtekar birini istemiyorum sözünün eri garibanin yanında hastanın yanında namuslu şerefli bir başkan istiyorum parti önemli değil

Avatar
doğru adam 5 yıl önce

ahmet poyraz tekrar aday olursa çekmeköy chp ye şimdiden hayırlı olsun

Avatar
Sertan Tan 5 yıl önce

Düğünde cenazede bulunan. Istekleri geri cevirmeyen. Ayrimcilik hemsehricilik yapmayan. Ihaleyi ayni insan ve firmalarin almadigi. Esnaf ve vatandasi gezerken dinleyen. Korumasi olmadan gezebilen. Belediye baskani araniyor. Cevap . Hüseyin Avni SİPAHİ

Misafir Avatar
GERÇKE İNSAN 5 yıl önce @Sertan Tan

TEK SEÇİMİNİZ SEYFETTİN YILDIRIM

Beğenmedim! (0)
Avatar
Tunahan 5 yıl önce

ÇEKMEKÖY'DE TIKANAN SİSTEME, METAL YORGUNLUĞUNA TEK ÇÖZÜM.
HüseyinAvniSipahi (HAS adam).