Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı mahmut hoca sürücüsüz metro sami yayla çekmeköy kuyumcu soygunu

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy MHP'ye büyük katılım. Hakkı Demir MHP'de

Bir dönem Demokrat Parti eski Çekmeköy İlçe Başkanı olarak görev alan daha sonra Demokrat Parti İstanbul il yönetiminde görevler alıp en son DP İstanbul Teşkilat Başkanı olan İşadamı Hakkı Demir partisinden istifa ettikten sonra MHP saflarına katıldı.

Milliyetçi Hareket Partsisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programda Partiye üye olup MHP rozetini taktı. Çekmeköy MHP’den Belediye Meclis Üyesi adaylığı için başvuru yapacağı söylenen Hakkı Demir düzenlenen programda MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur tarafından resmen MHP’ye üye yapıldı. Programa MHP İstanbul İl yönetim kurulu üyesi Ahmet Emin Kakşi, Eski MHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Öztürk Balcı, Yeni Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Balcı ve çok sayıda partili katıldı.

MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket Partisine ilgi ve alakanın gün geçtikçe büyüdüğüne dikkat çekerek, Demokrat Parti İstanbul Teşkilat Başkanı Hakkı Demir’in MHP’yi seçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu seçimden  zafer ile çıkacaklarını belirtti.

Yeni MHP’li Hakkı Demir ise yaptığı selamlama konuşmasında Milliyetçi Hareket saflarına katılmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Yıllardır siyasetin içinde bulunmuş ve görevler almış biri olarak tüm tecrübelerimle, ülkücü vizyonla artık milliyetçi Hareket Partisi saflarında yer alacağım” dedi.

bizimbölge

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.