Öne Çıkanlar Anadolu ASİAD zor günlerde ihtiyaç sahiperinin yanında oldu çekmeköy doğa park Anadolu Ümraniyede Buluştu: Binlerce Kişi Yöresel Günler Festivaline Akın Etti kaza adnan yılmaz

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy CHP’de Oklar Erdoğan Bozkurt’u gösteriyor

Çekmeköy CHP ilçe kongresi için kıyasıya yarış devam ediyor. Adaylığını açıklayarak bu demokrasi yarışında bende varım diyerek büyük çıkış yapan ve uzun yıllar Çekmeköy’de ikamet eden ve her kesimin sevgisini kazanan Erdoğan Bozkurt çalışmalarına devam ediyor.

ÇEKMEKÖY CHP’DE ERDOĞAN BOZURT NEDEN ÖNEMLİ

CHP’ye gönül vermiş bir çok partilinin bu günlerde en çok konuştuğu ve Çekmeköy kamuoyunun yakından takip ettiği Çekmeköy CHP ilçe kongresinin önemine herkes dikkat çekiyor. Adaylık yarışında en son ismini açıklayarak Çekmeköy’de bütün okları üzerine çeken ilçe başkan adayı Erdoğan Bozkurt faktörünü herkes çok iyi biliyor. Çekmeköy’de uzun yıllar ikamet eden ve yine Çekmeköy’de uzun yıllar muhtarlık yapan bir isim Erdoğan Bozkurt. Çekmeköy’de CHP’li bir Erdoğan Bozkurt olarak  Hamidiye mahallesinde her kesimin oyunu alarak muhtar olan birisi var ise oda Erdoğan Bozkurt’tur. 2018’de erken bir seçim yapılma planlarının yaşandığı şu günlerde Çekmeköy CHP ilçe başkanlığı ile Çekmeköy CHP meclis üyelerinin bir birlerine yelken açtığı bu günlerde her kesi kucaklayacak bir isim Erdoğan Bozkurt ismini herkes bekliyor.

ÇEKMEKÖY HALKI NASIL BİR CHP İSTİYOR

Çekmeköy halkı nasıl bir CHP bekliyor sorusunu aslında herkes biliyor ama bilenlerinde işine gelmiyor. CHP Kemal Kılıçtaroğlu’ öyle yada böyle bir muhalefet örneği sergiliyor. Mücadele ediyor. Halk bana muhalefet görevi vermiş kardeşim diyerek Ankara’dan çıkıyor, İstanbul’a kadar adalet yürüyüşü yapıyor. Vergi kaçıranlar ile ilgili bir sürü dosyalar açıklıyor. Katılan olur katılmayan olur. Yanlış yapıyor diyenler olur. Seven olur sevmeyen olur bunlar tartışılır. Çekmeköy’de bunlar yapılıyor mu halk bunu soruyor. Benim olsun küçük olsun anlayışı ancak bu kadar oluyor. Çekmeköy halkı haksızlıklar karşısında sesi gür çıkan bir CHP istiyor. İlçe başkanı, meclis üyeleri, mahalle teşkilatları başta olmak üzere kenetlenmiş ve hedefi Çekmeköy’de yerel seçimleri kazanmak olan bir CHP’yi istiyor. Hangi aday kazanırsa kazansın Çekmeköy’ün sesine kulak vermez ise sonuçlar çıkacak sonuçlara ise katlanması gerekiyor.

ÇEKMEKÖY CHP’DE BAŞARI NASIL OLUR

Çekmeköy CHP ilçe başkanı olup oturduğu koltuktan kalmayan ilçe başkanını Çekmeköy ‘de başarılı olmaz. Çekmeköy belediye meclisinde Çekmeköy halkının hakkını savunmayan ve teknelerde yâdlarda gezen tozan CHP meclis üyeleri başarılı olamaz.  Meclis üyeleri ile ben sana küstüm sen bana küstün diyerek çocuksu tavırlar ortaya koyacağına başkaldıran meclis üyesinin istifasını isteyecek yüreği olmayan ilçe başkanını Çekmeköy ‘de başarılı olamaz. Güçlü bir CHP herkese lazım.  Bu halk muhalefet görevi verdiyse önümüzdeki seçimde iktidar olacaksın da diyebilir. Herkes anasının karnından belediye başkanı olmuyor. Bu işler ancak basmadık zil, çalmadık kapı bırakmadan gece gündüz çalışarak olur. Bu şu partili, bu başka partili, o bize oy vermez anlayışını ortaya koyan değil herkesi mi kucaklayarak bu işler oluyor.

ERDOĞAN BOZKURT ÇEKMEKÖY’E GÜÇ KATAR

Çekmeköy CHP’ye gönül vermiş herkesin en çok konuştuğu konulardan bir tanesi ise ilçe kongresinde kucaklayıcı bir adayın kazanması. Erdoğan Bozkurt uzun yıllar Çekmeköy’de ikamet etmiş. Ailesi başta olmak üzere tüm akraba eş dost ve partililerle kenetlenmiş bu zamana kadar davasına sahip çıkmış biri. Daha önceki dönemde ilçe başkanlığı yapmış ve kendine dersler çıkarmış bir başkan adayı. Herkesi kucaklayıcı bir tavrını hiçbir zaman bırakmamış bir isim. Çekmeköy CHP’den güç almaz ama Çekmeköy CHP’ye güç katan bir isim olarak görülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.