Öne Çıkanlar 101. yıl Kafkas İslam ordusu Sancaktepe Okyanus Koleji çekmeköy müftülüğü Çekmeköyün en iyi dergisi Dr. Mesut Özarslan: Ankara

Bu haber kez okundu.

En Değerli Konser 2'Nisanda Çekmeköyde Gerçekleştirilecek

Yılmaz Anaokulu Kurucusu Rukiye Yılmaz’ın ana sponsorluğunda uzman psikolog İrem Yılmazer, Çekmeköy Artı Rehabilitasyon Merkezi, Şekerli Kahve Tuba Şeker ve Cafe Pion Onur Güner’in destekleri ile Değer Otizm Derneğine yararına düzenlenen En “Değer”li Konser 2 Nisan Pazar günü saat 19.00’da Çekmeköy Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Yılmaz Anaokulu, Çekmeköy Artı Rehabilitasyon Merkezi, Şekerli Kahve ve Cafe Pion sponsorluğunda Değer Otizm Derneği yararına düzenlenen konserde sanatçılar Hüner Çoşkuner, Murat Seçkin ve Fatih Mühürdar sahne alacak.

Çekmeköy Artı Rehabilitasyon Merkezi, Yılmaz Anaokulu Kurucusu ve konserin ana sponsoru olan Rukiye Yılmaz”  Değerlerimizin farkındayız ve her türlüde desteğimizi sağlıyoruz. Değer Otizm Derneği yararına düzenlenen gecede bütün gelirler derneğe kalacaktır. Konsere gelmek isteyenler için biletlerimizin 25 TL’dir.  Bilet isteyenler değer otizm derneğine benimde katkım olsun diyenler biletlerini Çekmeköy Yılmaz Anaokulu, Çekmeköy Şekerli Kahve, Uzman Psikolog İrem Yılmazer, Çekmeköy Artı Rehabilitasyon Merkezi ve Ataşehir  Cafe Pion Onur Güner’den temin edebilirler. Ayrıca 05364989808 ve 02166424500 hatlı numaraları arayarak daha detaylı bilgiye ulaşabilirler. Bu anlamlı güne tüm herkesi davet ediyoruz.”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.