Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor yabancı uyruklu çocuklar memur

Bu haber kez okundu.

Kimsayal Silahlara Bir Yenisi Daha Eklendi  !

Çin’de üretilmeye başlayan, Brezilya ve Güney Amerika’da yaygınlaşan bu tehlike  yetkililer dur demezse bütün dünyayı saracak gibi gözüküyor.  Bu uyuşturucu maddeyi kullanan kişiler ilk olarak kalp atışında hızlanma, duygularda ani değişim yaşıyor ve ardından halüsinasyonlar görmeye başlıyor. Zombi Hapı'nı kullananlarda kalıcı psikolojik sorunlar oluşuyor; hatta kalp krizi bile geçirebiliyorlar.

FİLM GERÇEK OLDU

Brezilya'da Zombi Hapı içenlerin çekildiği videoların internete düşmesiyle maddenin kullanımının Brezilya'da ve Güney Amerika'da yaygınlaşmaya başladığı düşünülüyor.

İnternette paylaşılan videolardan birinde, bir kamyonetin arkasında tuhaf davranışlarda bulunan bir kadın göze çarpıyor.Gözleri gerçek bir zombiyi andıran kadın, maddenin yarattığı ani duygu değişimleri sebebiyle ellerini ve kollarını kontrol edemiyor.Diğer bir olayda Brezilya’da bir devlet hastanesinde gerçekleşiyor. Zombi hapını yiyen genç adam hastanede yatmakta olan oda arkadaşının beynini yiyor.

KİMYASAL SİLAH ZEHİRLİYOR

Bu olaylara dur denilmezse bu maddeler tüm dünyayı sarıp insanları zehirleyecek gibi görünüyor. Bu tarz uyuşturucu maddelerin kimyasal silah olarak kullanılmasını ve yaygınlaştırılmasının önüne geçilmesi gerekiyor.

Çekmeköy Haber

Anahtar Kelimeler:
ZombiHapKimyasal Silah
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.