Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor yabancı uyruklu çocuklar memur

Bu haber kez okundu.

Hüseyin Avni Sipahi ; büyük iddialı projeyle geri döndü

Çekmeköy'de siyaset renklenmeye başladı. Hüseyin Avni Sipahi'nin belediye başkan adayı olarak isminin geçtiği günden bu güne Çekmeköy'de seçimlerin çetin geçeceğinin sinyalleri verilmiş oldu. 

Sipahi ; Ben size güveniyorum

Çekmeköy'de ismi dahi olmayan Demokrat Partiden belediye başkan adayı olarak kalabalık bir kitleyi toplayan Hüseyin Avni Sipahi katılımcılara hitaben projelerinden bahsetti. Hüseyin Avni Sipahi ; Ben size güveniyorum. Kapı kapı birlikte çalışacağız" dedi.
Sipahi'nin konuşması "Çekmeköy'ün abisi Hüseyin Avni Sipahi" sloganlarıyla kesilmesi ise gözlerden kaçmadı. Çekmeköy Demokrat Parti Seçim Koordinasyon merkezi açılışına Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İstanbul İl Başkanı Adem İpek, Çekmeköy'de farklı siyasi partilerden bir çok kişi katıldı. 

Ev sahiplerine ve Kiracılara kira desteği Hüseyin Avni Sipahi'den 

Hüseyin Avni Sipahi'nin projeleri arasında en çok dikkat çekeni ise ev sahiplerine kira sigortası, kiracılara ise kira desteğinde bulunacağı en dikkat çekenlerden oldu. Çekmeköy'de 10 yıl önceden kalan bir hesabımız var onu hep birlikte göreceğiz diyen Hüseyin Avni Sipahi'nin konuşmasının ardından Şahinbey Caddesinde bulunan Demokrat Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı katılımcılarla gerçekleşti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.