Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor yabancı uyruklu çocuklar memur

Bu haber kez okundu.

Ercan Görken’den “Kaza yapan aracınızı bize getirin 15 günlük araç bizden size hediye” 

Uzun yıllar Çekmeköy’de hizmet veren Lider Otomotiv Ercan Görken sektörde önemli çalışmalara imza atıyor. Çekmeköy Şile Yolu üzerinde kurmuş oldukları tesislerinde Filo araç kiralama, Oto ekspertiz, Oto Servis, Hasar değer kaybı, gibi hizmetleri firma bünyesinde barındıran firma müşterileri için güzel bir çalışmaya imza attı. 

SİGORTA ŞİRKETLERİ 7 GÜN ARAÇ VERİYOR VATANDAŞ MAĞDUR OLUYOR

Kaskolu araçlar kaza yaptığı zaman sigorta şirketleri araç sahiplerine 7 günlük ücretsiz ikame araç vermekte araç tamiratları ise bazen 30 günü bulmaktadır ve araç sahipleri bu durumdan oldukça mağdur olmakta araçsız kalmakta ya da araç kiralamak zorunda kalmaktadır. Biz firma olarak bu mağduriyetlere ses veriyor, filomuzda bulunan 10 araçlık bir bölümü bu tarz araç sahipleri için tahsis ederek araçlarının onarımı esnasında araçsız kalmamalarını sağlayacaklarını ifade etti.

BİZE ARAÇLARINI TAMİRE GETİRENLERE 15 GÜN ARAÇ BİZDEN

Çekmeköy Şile Otoyolunda bulunan servislerine kaskolu araçlarını tamire getiren müşterilerinin araçlarının kasko şirketinin 7 günlük ikame araç süresine ilave olarak 15 güne kadarda ücretsiz ikame araç tahsis edeceklerini açıklayan Lider Otomotiv Ercan Görken “Bizim hizmet anlayışımızda müşteri mağduriyeti olmaz. 7 gün sigorta şirketi araç veriyor ve aracın tamiri halen bitmemiş ise 15 günlük araç bizden müşterilerimize sektörde 20 yıl hizmet anısına hediyemiz olsun” dedi. 

Çekmeköy Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Araç Değer Kaybı 6 yıl önce

aracınızın bir trafik kazası sonucunda değer kaybı yaşaması halinde ortaya çıkan zararın tespiti ile değer kaybının sorumlularından tahsili sürecini değer kaybı danışmanı olarak sizler adına takip ediyoruz. www.degerkaybidanismani.com