Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy yabancı uyruklu çocuklar

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Ordulular Derneği Gençlik Kollarından Huzurevine Anlamlı Ziyaret!

Çekmeköy Ordulular Derneği Gençlik Kolları ve Taşdelen Anadolu Yakası Ordulular Derneği Gençlik Kolları kahvaltıda bir araya geldi.

Sosyal sorumluluk alanındaki faaliyetlere gösterdikleri ilgi ile bilinen Ordulu gençler, bu kez rotasını Asude Huzurevi’ne çevirdi.

Çekmeköy Ordulular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Nazif Kartal, “ 14 Şubat Sevgililer Günü münasebeti ile huzurevi sakinlerini ziyaret ettik. Onlara gül dağıttık, ellerini öptük. Bu zamana kadar yaptığımız en güzel an anlamlı faaliyetimiz oldu. Bizlere örfümüzü, adetlerimizi ve deneyimlerimizi aktaran değerli büyüklerimize sağlık ve sıhhat dolu uzun ömürler diliyorum. Bize hayatı öğreten büyüklerimizle bir arada olmak onur veriyor. İyiki varlar” dedi.

14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle Asude Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Gençlik Kolları, yaşlılarla bir araya geldi. Onlara çiçek taktim eden gençler, yakından ilgi gösterdi. Duygusal anların yaşandığı yaşlılarla sohbet eden ve istekleri olup olmadığını soran gençler, bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştirerek onları yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.