Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor yabancı uyruklu çocuklar memur

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Adasya Fırın Pasta Cafe

Adasya Cafe, Adasya Pastane, Adasya Fırın Çekmeköy'de Adasya tecrübeli kadrosu ile güler yüzünü müşterisinden hiçbir zaman eksik etmiyor. Damak tadı ve lezzetleri ile Çekmeköy'de hizmet veren Adasya Cafe, Adasya Pastane, Adasya Fırın her kesimin ilgi odağı oldu. 

Adasya Cafe, Adasya Pastane, Adasya Fırın olarak Çekmeköy'de cadde üzeri, ulaşımı oldukça kolay birbirinden lezzetli tatlarımızı sizlerle buluşturmaktan mutluluk duyarız. Kendinizi evinizde gibi hissedebileceğiniz bu güzel ortamda sizleri bekliyoruz. Adasya Cafe & Pastane olarak sizlere hizmek vermekten onur duyarız.

Çekmeköy'de fırın ve cafe, Çekmeköyde en iyi fırın, Adasya Cafe, Adasya Pastane, Adasya Fırın, Çekmeköy'de Adasya Cafe, Adasya Pastane, Adasya Fırın, Çekmeköyde pastaneler, Çekmeköy'de cafeler, Çekmeköyde fırınlar http://www.adasyafirincafe.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.