Öne Çıkanlar ptt Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor seçim itiraz yabancı uyruklu çocuklar memur

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy belediyesinden satılık arsa geliyor!!!

Çekmeköy belediyesinin arsa satma aşkı ve sevdası bitmek bilmiyor… Cadde üzerinde satılan arsalara belediye proje çıkartıp Toki gibi konut yapmış olsaydı 1 yerine 3 kazanacaktı. Çekmeköy’de sosyal yaşam alanında bir çok eksiklik göze çarptığında çok güzel projeler bu satılan yada satılacak olan arsalarla hayata geçirilebilseydi kazanan Hasan, Hüseyin, Ali değil Çekmeköy olacaktı.

ŞİMDİ GÖZLER HAMİDİYE SON DURAKTA

Çekmeköy belediyesine ait 465 Ada 1 Parselde bulunan Tapu Kazazstura bilgilerinde 7.028.80 m2 alan bulunan arsa yeni planlarda artık ÖZEL OKUL İMARI olarak geçti.. Yani kısa ve öz  bu arsa yakın zamanda ihale ile satışa çıkacak ve Özel Okul açmak isteyenlerin müracaat edeceği bir ihale olacak. Şimdi yer Çekmeköy halkının ama ihale sonrasında satışını Çekmeköy belediyesinin yaptığı alıcısının ise şimdilik belli olmadığı arsa kaderi ile baş başa var olma mücadelesi veriyor...

ÇEKMEKÖY HALKI YERİNE SAHİP ÇIKIYOR

Duyarlı bir çok vatandaş şimdilik imza kampanyası başlattı. Bu yerin satışının durdurulması için imzalarla birlikte mahkemeye başvuracaklar. Ana cadde üzerinde Çekmeköy’ün tam merkezinde bulunan yer ile ilgili muhalefet her ne kadar kış uykusuna yatsa da Çekmeköy halkı yerine sahip çıkıyor.

BU ARSAYA KAMU YARARINA NE HİZMET OLABİLİR SORUSUNUN CEVABI?

* Çekmeköy’de halk Sancaktepe’de yapılan Külliye Hamama gidiyor. Buraya her kesin yararlanabileceği kadınlar ve erkekler için ayrı bir konsept içinde Cafe, Restaurant bulunan güzel bir tesis kurulamaz mı?  

* Yine Çekmeköy’de 65 öğrencinin okuduğu sınıflar ele alındığında buraya özel okul değil de bir Devlet Okulu yapılamaz mı?  

* Çekmeköy’de bir meydan park çalışması yok. Yine Çekmeköy belediyesine ait içinde sinemaların yer aldığı, büyük markaların şubesinin açıldığı büyük bir  Avm olamaz mı?

* Yap işlet devret mantığı ile baktığımızda şuan köprülerin yapıldığı bir ihale yöntemi ile halkın hakkının korunacağı bir çalışmayı masaya yatırarak buraya kalıcı bir hizmet yapılamaz mı?

* Ülkemizde Cemaatlerin yurtlarına gitmek zorunda kalan kızlarımız için bir kurs yapılamaz mı?

* Her katının ayrı ayrı planlandığı misafirhane gibi bölümlerinin de içinde yer aldığı Şehit ve Gazi yakınları için ayrı bir proje kapsamında ele alındığı alt katlarında iş yerleri, içinde botanik bahçelerin bulunduğu restoranların olduğu büyük bir çalışmaya imza atılamaz mı?

* Hiç olmadı Çekmeköy’lü bir başbakanın olduğu ve o başbakanın kardeşinin Kızılay İstanbul İl başkanı olduğu bir Kızılay Polikliniği kurulamaz mı?

* Yine Çekmeköy’lü çocukların doyasıya eğleneceği Akvaryum Parklardan tutunda çocukların gelişimini öne çıkaracak Çanakkale, 15 Temmuz ve İstanbul’un fethi gibi mumyalardan hazırlanmış hiç kimsenin düşünmediği ve her ilçeden Çekmeköy’e gezi için öğrencilerin getirileceği büyük çalışmalara imzalar atılamaz mı?

* Çekmeköy’ün en büyük sorunu oto park. 15 yıl önce böyle bir sorun ortaya çıkar diye birisi konuşsa ona gülerlerdi. Şimdi o gülüşler gerçek oldu. Çekmeköy’de şimdi dahil 5 yıl sonra en büyük sorun otopark. Peki bu arsaya büyük bir katlı otopark yapılamaz mı? (Evet yapılamaz çünkü yanında bulunan havuzlu villalarda oturan değerli abilerin manzaraları bozulur. Onlar rahatsız olur)

Sadece bunlar 15 dakika içerisinde çıkan hızlı fikirler sayın yetkililer. Çekmeköy halkına bir sorun buraya ne istiyorsunuz diye halk sizin de düşünmediğiniz bir çok projeyi size söylesin. Halka sormaktan kaçmayın. Çünkü sizleri buraya getiren halk. Ama siz halka sormadan işler yapıyorsunuz..

HALK BUNUN HESABINI SEÇİMLERDE SORAR

Her şey için anket çalışması yapan yetkililer acaba buraya ne olabilir, halk satılmasını istiyor mu? Bu alanda ne gibi bir hizmet almak istersiniz gibi en basit soruların yönetildiği bu soruları sormaktan neden kaçıyor. Seçime sayılı günler kala bu tarz davranışların bedelini halkın sormasından birileri hiç korkmuyor mu diye Çekmeköy’de duyarlı bir çok vatandaş yetkililere sesleniyor..

Bu işin Çekmeköy  Haber olarak takipçisi olacağız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne diyor "Halk ne derse o olur" diyor. Muhalefet başta olmak üzere bakalım kimler bu anlamda gayret gösterecek. Çekmeköy halkının hakkı olan yerin satılmasını durduracak…

Çekmeköy Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
se.gu 7 yıl önce

Hastane yapılsın en onemli eksik ve ihtiyac

Avatar
Çirkin kral 7 yıl önce

Bu Ahmet poyraz belediye başkanı olduğu sürece çekmeköy parası olana peşkeş çekilir kardeşim ama Allah büyüktür bu yaptıklarının hesabını bir şekilde verieler

Avatar
selman genç 7 yıl önce

takipçi olurum

Avatar
İshak ishak 7 yıl önce

Bu hamidiye de ki satılacak arsa halkındır halkın olmalı.devlete ait yatılı kız ve erkek kuran kursu olmalı burası son pişmanlıklar işe yaramıyor.

Avatar
hakan 7 yıl önce

güzel bir haber elinize sağlık.. i̇yiki varsın çekmeköy haber

Avatar
es.se 7 yıl önce

çekmeköyde bir meydan park çalışması yok. yine çekmeköy belediyesine ait içinde sinemaların yer aldığı, büyük markaların şubesinin açıldığı büyük bir avm olamaz mı? avm di̇ye yazabi̇lmeni̇z bi̇le akla zarar

Avatar
ES.SE 7 yıl önce

roboti̇k ve bi̇li̇m gi̇bi̇ bi̇li̇msel şeyleri̇n öğreti̇leceği̇ kurslar merkezi̇ yapilsa ne güzel olur zi̇ra di̇n ieği̇ti̇mi̇ veren yeteri̇nce yer var çekmeköy de bi̇raz da bi̇li̇msel eği̇ti̇m alabi̇lsi̇n çocuklarimiz