Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor yabancı uyruklu çocuklar memur

Bu haber kez okundu.

Balıkta tek adres Yakamoz Balıkçısı Balıkçı Yunus

“Balık, Yakomoz Balıkçısı Balıkçı Yunus’ta yenir” sloganı ile yola çıkan Yakomoz Balıkçısı Çekmeköy ve Ümraniye çevresinde bir çok kesimin ilgi odağı haine gelmiş durumda. Zengin menüsü, deneyimli ve güler yüzlü çalışma kadrosu ile gelen müşterilerine balık ziyafeti yaşatan Yakomoz Balıkçısı Balıkçı Yunus firma ortaklarından Şamil Kaygusuz ile sizler için konuştuk...

Haftada en az iki kez balık tüketilmesinin gerekli olduğunu söyleyen Kaygusuz;""Balıktan alınacak omega 3 yağ asidinin sağlığı koruyucu birçok etkisi var. Omega 3 vücut tarafından yapılamayan ve dışarıdan yiyeceklerle alınması gereken bir doymamış yağ asidi ve alımını sağlayabilmek için aslında birçok kaynaktan bahsedilebilir ama en iyi kaynağın balık olduğu bilinmektedir.Yapılan bazı araştırmalar, balık yemenin kalp hastalıklarından ölüm riskini yüzde 36 oranında azaltabildiğini ortaya koyuyor, ancak bazı sulardaki kirlilik ve balığın avlandıktan sonra geçirdiği aşamaların sağlığı tehdit edebilecek düzeyde olduğu da unutulmamalı ve bu konuda mutlaka tedbirler alınmalı" dedi.

Aynı zamanda düzenli balık tüketiminin bir çok hastalığında önüne geçtiğini belirten Kaygusuz;" Balık yemek çocuklarının zeka gelişimi içinde önemlidir ve ihmal edilmemelidir." şeklinde konuştu.

Yakomoz Balıkçısı Balıkçı Yunus bu bağlamda müşterilerine sağlıklı ve lezzetli balıklar sunarak adından söz ettirmeye devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.