Öne Çıkanlar seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor ptt yabancı uyruklu çocuklar çekmeköy

Bu haber kez okundu.

216 Yapı büyük bir projeye imza attı

Çekmeköy Sanayi İş adamları Derneğinin kurucu başkanlığını ve 216 Yapı'nın yönetim kurulu başkanlığını yapan Bülent Dündar 150 milyon dolarlık dev bir projeye imza attı. 


Moğalistan'nın başkenti Ulan Batur'da ortak bir firma ile 3 bin konut yapmak üzere anlaşma yapılan dev yatırımın tüm malzemeleri ise Türkiye'den gidecek. 

İmza töreninde konuşma yapan Bülent Dündar "Bu projemiz inşallah dahada büyüyecek. Çok ümitliyiz şirketimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Projede görev alan Mimar Hasan Keleş ise "Böyle bir projede görev almam benim için onur verici. Allah utandırmasın. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. 


coupon prescription discount coupons for prescriptions
can i take lodine with ibuprofen can i take lodine with ibuprofen
kamagra prix kamagra wikipedia
abortion pill rights low cost abortion pill
non surgical abortion pill first trimester abortion pill
vermox cena vermox alkohol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.