Öne Çıkanlar açılış Uzman Onbaşı Emre Baysal intihar beykoz haber araç

Bu haber kez okundu.

Üsküdar'da öğretmene silahlı saldırı

Alınan bilgiye göre, Validei Atik Mahallesi Kartal Baba Caddesi'nde bulunan Atik Valide İmam Hatip Ortaokulu'nda görevli beden eğitimi öğretmeni A.A. ile bir öğrencinin yakını olduğu belirtilen kişi arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda, öğrenci yakını, silahla öğretmeni bacağından yaraladı. Yaralı A.A, ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğretmenin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"Korkup saklandık"

Okul ve çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, olay yerinden kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Okuldan çıkan öğrenciler, gazetecilere, "Öğretmenimizle veli arasında arasında bağrışmalar vardı. Silah sesini duyunca biz korkup saklandık. O arada öğretmenimiz bacağından yaralanmıştı, çok korktuk." diye konuştu. 

Üsküdar Kaymakamından açıklama

Yaşanan olayla ilgili Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek açıklama yaptı.

Demiryürek açıklamasında, “Bugün 15.45 sularında cereyan ediyor olay. Okulumuzda yaşanıyor. Bizim çok sakin bir okulumuz. Öğretmenimizin herhangi bir hayati tehlikesi yok. En büyük sevincimiz o. Bütün tetkikleri yapıldı. Kontrol amaçlı bu gece tutulacak. Herhangi bir hayati tehlikesi yok. Olayın oluş tarzı konusunda da daha sonra valiliğimiz kapsamlı bir açıklama yapacak. Saldırganı bulma çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

ccn türk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.