Öne Çıkanlar 101. yıl Kafkas İslam ordusu Sancaktepe Okyanus Koleji çekmeköy müftülüğü Çekmeköyün en iyi dergisi Dr. Mesut Özarslan: Ankara

Bu haber kez okundu.

HAMSİ VE HORON BAŞROLDE

Çekmeköy Belediyesi, Hamsi ve Horon’un başrolde olacağı festival ile Karadeniz rüzgarları estirecek. Pazar öğleden sonra pişmeye başlayacak hamsilere; horon, fıkralar, Temel ile Fadime’den Karadeniz parodileri, hamsi yeme yarışması ve Karadeniz müziği eşlik edecek.

Festival için hazırlanan 10 ton hamsi gün boyunca alandakilere ekmek arası olarak dağıtılırken; hamsi öldüğünü anlasın diye yenecek helvalar da misafirlere bolca ikram edilecek.

Hamsi Yeme Yarışması

Şişe dizilip mangalda pişirilecek 100 hamsiden bir dakika içinde en çok yiyenin şampiyon seçileceği hamsi yeme yarışmasında, kadınlar ve erkekler iki ayrı kategoride yarışacak.

Konserler

Festival’de Karadeniz müziğinin sevilen isimleri Davut Güloğlu, Grup İmera ve Şükrü Güler de sahne alacak.

Yer: Taşdelen Meydanı/Taşdelen Mah. Turgut Özal Bulvarı Çekmeköy

Tarih: 12 Kasım 2017 Pazar

Saat: 13.00

Anahtar Kelimeler:
Hamsi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.