Öne Çıkanlar açılış Uzman Onbaşı Emre Baysal intihar beykoz haber araç

Bu haber kez okundu.

Adıgüzel Meslek Yüksek Okulu görkemli bir açılışla başladı

Eğitim hayatımızın temel taşlarından birisi olmakla beraber artık bize yön veren ülke değerlerini taşıyan, kalkınmasında öncü olan sektörlerden en önemlilerinden birisi oldu.

Açılış programına İstanbul Vali yardımcısı Harun Kaya, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir CHP ilçe başkanı Hakkı Altınkaynak, Nissan genel müdürü  KEİ KUBOTA, Nissan İthalat Müdürü   Atilla Ergin, Akgün Oteller Zinciri sahibi Mustafa Akgün, Eski Cumhuriyet Başsavcısı - Adıgüzel Meslek Yüksek Okulu Mütevelli Heyet Kemal Canbaz, Vakıf Meslek Yüksekokulu Bilirliği Başkanı/ Kavram Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Bahattin Durmuş, Ataşehir İlçe MEB Müdürü Halil Asilsoy, Eski Devlet Tiyatroları Sanat Yönetmeni Başrejisörü- Adıgüzel Eğitim Kurumları Kültür Sanat Koordinatörü Faik Ertener ve bir çok seçkin davetliler katıldılar.

Kaliteli eğitimin doğru adresi olan Adıgüzel Eğitim Kurumları artık eğitim sektörü zincirlerine bir yenisini de ekleyerek “Adıgüzel Meslek Yüksek Okulu” açılışını gerçekleştirdi.

Adıgüzel Eğitim Kurumları Kurucusu Mevlüt Adıgüzel katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada “Okulumuzun öğrencileri bir yarışmada dünya birincisi oldu. Ülkemizi temsil etti” sözü büyük alkış aldı.

ATAŞEHİR’E ADIGÜZEL ÜNİVERSİTESİ YAKINDA GELİYOR

Mevlüt Adıgüzel “Ben İnşaat Mühendisiyim. Yıllarca inşat yaptım. Memleketimizde zor şartlarda büyüdük ve okuduk. Okumanın ve eğitimin önemini o günlerde anlamıştım. Bana hep soruyorlar neden eğitim sektörüne girdiniz diye. Ben o kadar inşaat yaptım hiçbir mutluluğu ve hazı Eğitimde aldığım kadar almadım. Bir yarışma için yurt dışına öğrencilerimiz gidiyor. Konusuna dikkat çekmek istiyorum. Gelecekte Problemleri Çözme Yarışması ve bizim okulumuzun öğrencileri birinci oluyor. Ülkemizi temsil ediyor ve bayrağımızı dalgalandırıyor. İşte beni mutlu eden detaylar budur” diye konuşmasını sürdürdü.

Ataşehir Adıgüzel Üniversitesinin de patentini aldıklarını ve yakın zamanda onun çalışmalarına başlayacaklarını belirten Mevlüt Adıgüzel Bizim eğitim sevdamız hiçbir zaman bitmez ve hedefimiz her daim ileri” diyerek daha farklı çalışmalar yapacaklarının sinyalini verdi.

VALİ YARDIMCISI HARUN KAYA” EĞİTİMDE ESER BIRAKANA TEŞEKKÜR ETMEK LAZIM”

Protokol konuşmalarında söz alan İstanbul Vali Yardımcısı Harun Kaya “Eğitimde kim eser bırakıyor ve yapıyor ise ona teşekkür etmek lazım” diyerek sözlerine başladı.

Vali Yardımcısı Harun KayaEğitim hayatımızın olmazsa olmazı. Artık günümüzde değişimler ve değişime uyum sağlayan eğitim düzenini kurmaya çalışıyoruz. Teknolojinin ilerlediği bir yerde eğitimde de farklılıklar getirilerek yarının teminatı gençlerimizi güzel yarınlara taşıyoruz. Adıgüzel Meslek Yüksek Okulu ülkemize ve bölgemize hayırlı olsun. Kurucusu sayın Mevlüt Adıgüzel’e eğitim alanında eser bıraktıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEK OKULUNDA YER ALAN BÖLÜMLER

2013-2014 Eğitim - Öğretim yılında öğrencilerine kapılarını açan Adıgüzel Meslek Yüksekokulu, günümüzün tercih edilen mesleklerine yönelik olarak oluşturulmuş programları ve yüksek bursluluk oranlarıyla dikkat çekiyor.

Buna göre yer alan bölümler: Adalet Programı, Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı, Grafik Tasarımı Programı, Dış Ticaret Programı,  Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı, İşletme Yönetimi Programlarından oluşmakta.

Açılış programı kesilen kurdele ile sınıfların misafirleriyle devam etti. Açık bahçede kokteylde ikili sohbetlerle müzik eşliğinde devam eden program çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu. 

(ÜHA)

where can i buy abortion pills buy abortion pill online
best free pharmacy discount card walgreens online promo code
prescription drugs discount cards manufacturer coupons for prescription drugs
cordarone kontrol cordarone bolus
abortion pill facts abortion definition
cialis coupons from manufacturer cialis trial coupon
abortions facts definition of abortion pill
abortion clinics san diego where can i buy the abortion pill
shot for alcohol cravings ldn naltrexone side effects

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.