Öne Çıkanlar sinüsiltihaplanması yeniden refah çekmeköy Beykozlu Ordulularda bayrak değişimi çekmeköy hasan can

Bu haber kez okundu.

Yüksel Evsen  'Meclis Üyesi Aday Adayı' dosyasını verdi.

2014 seçimleri yaklaştıkça Çekmeköy’de siyasi çalışmalar da farklı boyut katarak ilçe genelin de Çekmeköy AK Partisi Meclis üyesi aday adayları da görücüye çıkmaya başladı .

Çekmeköy’ün Ordulu  sevilen iş adamlarından  Evsen İnşaatın sahibi Yüksel Evsen 2014 yerel seçimlerin de Meclis Üyeliği  Aday Adaylığı için dosyasını eksiksiz şekilde ilçe başkanı Şahmettin Yüksel’e  vererek ‘’ 2014 seçimlerimde ben de aday adayıyım’’ dedi.

ŞAHMETTİN YÜKSEL “KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

Kalabalık ve seçkin kişilerle Çekmeköy Ak Parti ilçe Başkanlığına aday adaylık dosyasını teslim eden Yüksel Evsen’e ilçe başkanı Şahmettin Yüksel’den övgülerde ardı ardına geldi.

‘’Kapımız herkese her zaman açık’’ diyerek sözlerine başlayan Çekmeköy Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ‘’Yüksel Evsen  bizim her zaman yanımız da olan bir kardeşimizdir’’ dedi.

Şahmettin Yüksel ‘’ Bizim için her zaman yeri farklı  olan sayın Yüksel Evsen’in aday adaylığı noktasın da göstermiş olduğu cesaretten dolayı kendisine teşekkür ederim.İnşallah hayırlısı olur ‘’ diyerek gelen misafirlerle 2014 seçimleri noktasında sohbet etti. 

YÜKSEL EVSEN “ BEN GÖREV ADAMIYIM”

Meclis üyesi aday adayı dosyasını Çekmeköy Ak Parti ilçe başkanı Şahmettin Yüksel,e teslim eden Yüsel Evsen “Ben görev adamıyım. Partim beni nerede görmek isterse ben orada olurum” dedi.

Yüsel Evsen” Bizde ayrı gayrı olmaz. Çekmeköy bizim şirin ilçemiz. Bizler burada yaşıyoruz ve yaşamaya da devam edeceğiz. 2014 seçimlerinde Allah nasip eder teşkilatımda uygun görür ise meclis üyeliği adaylığı noktasında elimden geleni yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu zamana kadar her zaman toplum içinde olan biri oldum. Olmaya da devam edeceğim. Dua etmek kuldan Naip etmek ise Allah,tan” dedi.  

Evsen “Bu gün bura beni yalnız bırakmayan başta Çekmeköy Ordulular dernek başkanı Yücel Yalçınkaya, ya ve ismi bir birinden değerli dostlarıma, hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Mevla’m eylerse güzel eyler diyerek hayırlısı ne ise olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

where can i buy abortion pills buy abortion pill online
best free pharmacy discount card walgreens online promo code
walgreens online coupon codes rite aid online coupons
coupon prescription discount coupons for prescriptions
cordarone kontrol cordarone bolus
reglan amp reglan ampula
sildenafil cena sildenafil citrat nuspojave
abortion pill cost alternatives to abortion pill
amoxicillin-rnp amoxicillin antibiyotik fiyat
cialis coupons from manufacturer cialis trial coupon
non surgical abortion pill first trimester abortion pill
fibromyalgia ldn naloxone for alcoholism
shot for alcohol cravings ldn naltrexone side effects

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.