Öne Çıkanlar Zirkonyum Çekmeköyde wep tasarım Dudullu 75. Yıl Ortaokulu'nda Öğretmen darp edildi Ümraniyede en uygun hamam Çekmeköy Çocuk Ramazan Sokağı Açıldı

Bu haber kez okundu.

Hüseyin Yüksek ' Beni eleştirenler önce boy aynasına bir baksınlar'

Çekmeköy’de kısa sürede kendinden çok söz ettiren Çekmeköy Ak Parti ilçe başkan adayı Hüseyin Yüksek saha çalışmalarını daha sıklaştırdı. Yılmaz Restaurantta Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Hüseyin Yüksek mahallelerde bulunan ihtiyaç sahipleri için tekerlekli sandalye dağıtımı yaptı.

BU ÇALIŞMALARIMI GÖRENLER 2019’DA ADAYMISIN DİYOR ?

Hüseyin Yüksek “Bizler hayır ve hasa netimizi hiçbir zaman eksik etmeyiz. Allah herkese nasip etmez. Benim her zaman söylediğim bir söz var. Ya olduğun gibi görüneceksin, yada göründüğün gibi olacaksın. Ben her zaman bir ses verene, el uzatana, yanına da yoldaş ve gardaş arayanın her zaman yanındayım. Bu tarz çalışmalarımdan benim 2019 yılında belediye başkan adayı olacağımı düşünenlerde var. Benim böyle bir düşüncem yok. Benim düşüncem din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın güzel ilçemizde hep birlikte yaşamak”

MUHTARLARIMIZIN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM

“Muhtarlarımızın sorunlarını çok yakından biliyorum. Çünkü gitmediğin yer senin değil sözünü ben her zaman kendimle özleştirmişimdir. Onun için her zaman sizleri ziyaretim devam edecek. Gücüm nispetinde her zaman sizlerin yanında odlumu bilmenizi isterim”

38 İLÇEDE ÇEKMEKÖY FARKI HER ZAMAN OLSUN

“Bizim temennimiz her zaman kardeşçe yaşamamız. Duyuyorum bizi eleştirenler acaba kendilerine bir baksınlar bakalım. Ne yaptınız ve ne yapmaya çalışıyorsunuz. Koskocaman bir hiç. Şimdi bir şey yapanların önünü bari kesmeyin. İyi niyet göstergesine sizlerde gösterinde bu Çekmeköy diğer 38 ilçeden farklı olduğunu herkes görsün” dedi.

Mahalle muhtarlarına ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 2’şer adet  tekerlekli sandalye veren Çekmeköy Ak Parti ilçe başkan adayı Hüseyin Yüksek teslim edilirken foto aldırmadı. 

where can i buy abortion pills buy abortion pill online
buy cytotec for 24 week abortion abortion pill prescription
medical termination of pregnancy how can i do abortion
prescriptions coupons canada drug pharmacy coupon
drug prescription card coupons for prescription drugs
sildenafil cena sildenafil citrat nuspojave
metoprolol tartrate 50 mg metoprolol dose for anxiety
abortion pill facts abortion definition
ventolin sprej ventolin doping
early abortion pill options when is it too late to get an abortion pill
what is an abortion pill what is abortion pill
cialis coupons from manufacturer cialis trial coupon
cialis discount coupons prescription discount coupon
i had an abortion abortion in new york

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.