Öne Çıkanlar Çekmeköyde 2. el az Kilo Metreli dizel otomatik kiralık araçlar çevresel faktörler altınşehir Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor armutlu sahile sıfır daireler

Bu haber kez okundu.

Cambridge Koleji rof. Dr. Mehmet Z. Sungur'u ağırlayacak

Geliştirdiği yenilikçi metodlarla eğitim vermeye hazırlanan Cambridge Koleji, 28 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 13:45’te Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri AD  Prof. Dr. Mehmet Z. Sungur’u ağırlayacak.  İlişkide Erkekler ve Kadınlar: Benzerlikler  ve Farklılıklar(Erkekler Mars’tan, Kadınlar Venüs’ ten mi ?) adlı konunun konuşulacağı semineri ücretsiz olarak  Cambridge Koleji Shakespeare Hall’de dinleyebilirsiniz.

ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ ÇİFT DİLLİ EĞİTİM

İngiltere Cambridge Üniversite’sinin eğitim sistemini baz alan okulda öğrencinin yetenekli olduğu alanlar belirlenerek yetenekleri o alanda geliştirilecek. Cambridge Koleji uzman Türk ve  İngiliz öğretmenler aracılığıyla Çift Dilli Eğitim, Zenginleştirilmiş Eğitim, Liderlik Eğitimi, Çember modeli, Renzulli Learning, Parent Effectiveness Training, Vaka Eğitimi, After School, Dershanesiz eğitim, 4 Atölye 1 Kamp  gibi sistemlerle daha önce denenmemiş sistemleri Türkiye’de uygulamaya hazırlanıyor.

POLİTİK DOĞRULARIN KONUŞULDUĞU BİR DÜNYA

Seminer öncesi  konuştuğumuz Prof. Dr. Sungur,  sunumda sözü edilecek farklılıkların yalnızca bir kısmının bile bilinip, kabul edilmesi partnerlerin daha uyumlu yaşamaları, daha iyi iletişim kurabilmeleri ve daha mutlu bir birliktelik için değerli olacaktır. Bireyin özel yaşamı onun iş ve sosyal yaşamından bağımsız düşünülemeyeceğinden özel yaşamındaki huzurun iş yaşamına da yansıyacağı ve genelde yaşam kalitesini ve iş performansını artıracağını varsaymak yanlış olmayacaktır. Yalnızca politik doğruların konuşulduğu bir dünyada kimse kadın erkek farklılıklarını konuşmak istemez. Hatta bu farklılıkları tartışmaya açan bir zihniyetin bile ayrımcılıkla suçlanma olasılığı vardır. Ancak farklılık eşitliğe aykırı bir kavram değildir. Eşit olmak için “benzer” ya da “aynı” olmak gerekmez. Farklı olup halen eşit olduğumuz bir dünyada farklılıklar daha iyi kabul edilecek ve farklılıklarla birlikte uyum içinde yaşamayı öğrenmek daha çok mümkün olacaktır dedi.

KADIN VE ERKEKLER ARASINDAKİ BENZERLİKLER

Bu sunumda ilişkinin değişik aşamalarında (aşk, evlilik, boşanma gibi) kadınlar ve erkekler arasındaki benzerlikler ve farklılıklar hem düşündürücü hem de mizahi bir biçimde ele alınacak ve cinsiyetlerin birbirlerinin tamamlayıcıları olabilmeleri için gerekli koşullar dinleyicilerle etkileşim içinde ele alınacak.

Çekmeköy Haber

where can i buy abortion pills buy abortion pill online
cheat on my husband signs of infidelity
walgreens store coupons prescription discount codes
medical termination of pregnancy how can i do abortion
prescription drug discount cards viagra coupon
amoxicillin trihydrate amoxicillin bivirkninger
sildenafil cena sildenafil citrat nuspojave
ventolin sprej ventolin doping
abortions facts for abortion pill

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.