Öne Çıkanlar 2019 yerel seçimleri Ümraniye Tuzlada Cumhuriyetin 100. Yıl Koşusu.. Çekmeköy Ak Parti aday adayları Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi

Bu haber kez okundu.

Ahmet Poyraz ev ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor

Çekmeköy belediye başkanı ve aynı zaman Ak Parti Çekmeköy belediye başkan adayı Ahmet Poyraz mahalle toplantılarına ara vermeden ev ziyaretlerini de sürdürüyor. 


2014 Mart seçimleri sıcak yüzünü gün geçtikçe belli etmeye başladı. Çekmeköy belediye başkanı Ahmet Poyraz ve Çekmeköy Ak Parti ilçe başkanı Şahmettin Yüksel ev ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. 


Son olarak Hamidiye, Mehmet Akif ve Çamlık Mahalleleri’nde vatandaşları ziyaret eden Ahmet Poyraz Mehmet Akif Mahallesine yeni yapılacak meydan, Hamidiye Mahallesine yapılacak Spor Kompleksi  ve Çamlık Mahallesini’de yakından ilgilendiren metro çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi. 


  

why do wife cheat women that cheat with married men
prescription drugs discount cards manufacturer coupons for prescription drugs
prescription drug discount cards viagra coupon
can i take singulair while pregnant can i take singulair while pregnant
champix pfizer champix pris
amoxicillin trihydrate amoxicillin bivirkninger
avelox nuspojave avelox
amoxicillin endikasyonlar amoxicillin antibiyotik fiyat
types of abortion pill how much does abortion pill cost
what is an abortion pill what is abortion pill
vermox cena vermox alkohol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.