Öne Çıkanlar toprak kayması İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık Beraat Etti İstanbulda elektrik yüklü bulut alarmı çekmeköy kaymakamlığı İBB kuruluşu İSKİ

Bu haber kez okundu.

Ataşehir'den Hopa'ya Yardım Kampanyası

Acil ihtiyaç listesi kapsamında; içme suyu, gıda, temizlik malzemeleri, çizme, yağmurluk ve kumanyadan oluşan yardımlar bir TIR ile bölgeye gönderilecek.

Ataşehir Belediyesi tarafından temin edilen yardım malzemeleri haricinde, bölgeye yardım etmek isteyen vatandaşların yardım malzemeleri de aynı TIR ile Hopa 'ya ulaştırılacak.

Yardım etmek isteyen vatandaşlar, yardım malzemelerini Küçükbakkalköy Mahallesi Koca Sinan Caddesi No:1 adresinde yer alan Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Garajına iletebilirler.

31 Ağustos Pazartesi sabahına kadar toplanacak yardımlar, 01 Eylül Salı günü ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere yola çıkacak.

cheat on my husband click signs of infidelity
adult anal sex stories adult japanese love stories
walgreens photo coupon prints walgreens codes photo walgreens new prescription coupon
gabapentin 300mg neryx.com lasix 100mg
zofran zydis 4 mg idiotygenii.com zofran zydis hinta
abortion pill cost what is abortion pill alternatives to abortion pill
abortions facts how does an abortion pill work definition of abortion pill
acetazolamide acetazolamide spc acetazolamide symptoms
abortion pill ru486 how abortions work abortion facts pro life

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.