Öne Çıkanlar birlik grup coşkun oto okul Çekmeköy Erdem İnşaa çekmeköy ulus pazarı

Bu haber kez okundu.

MHP Çekmeköy, Cumhur İttifakı’na büyük güç katıyor…

İlçe genelindeki tüm sivil toplum kuruluşlarını da tek tek ziyaret eden MHP teşkilatı, Ordulular Derneği’nde önemli bir buluşmaya imza attı. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Şahin Gürz, Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce, Meclis Üyesi ve Adayı Alparslan Şahinoğlu, Çekmeköy Ülkü Ocakları Başkanı Ali Uğur Geverek ve ilçe yöneticileri ile partililer Ordulu hemşerilerle buluştu.
 

"Sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız"

Ordulu hemşerilere bir selamlama konuşması yapan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Şahin Gürz, İstanbul’da Cumhur İttifakı Adayı Murat Kurum’a, Çekmeköy’de ise Ahmet Poyraz’a tam destek istedi. MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce de yaptığı konuşmada Çekmeköy’ün her bir cadde ve sokağında çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını kaydetti. Cumhur İttifakı’nın başarısı için sahada etkin olmaya devam edeceklerini kaydeden İnce, 31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaptı ve alanda büyük bir ilgi ve teveccüh gördüklerini söyledi. 

Bir 2 kişi, sakal ve takım elbise görseli olabilir

Çekmeköy Ordulular Derneği Başkanı Sedat Erdem ise yaptığı konuşmada, “Bu akşam ziyaretleri ile bizleri onurlandıran ilçemizin yöneticileri ve siyaseten önde gelen isimlerine teşekkür ederim. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatımızın kıymetli mensuplarını derneğimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Bir 7 kişi görseli olabilir

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.