Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Ümraniye Cumartesi büyük gün..

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Milli Eğitimde Bayrak Değişimi..

Değişim yaşanan Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Burhan Bayrak’ın yerine atanan Mustafa Akhan yeni görevine başladı. Görev devir teslim töreninin ardından bir mesaj yayımlayan Burhan Bayrak, “Emanet emin ellerde; sevgili dostum Mustafa Akhan’a bayrağı teslim etmenin mutluluğunu yaşadım. Başka yol hikayeleri yazmak üzere” derken yeni müdür Akhan da yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

“Çekmeköy İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak 09.10.2023 tarihi itibarı ile göreve başlamış bulunmaktayım. İstanbul’un güzide ilçelerinden Çekmeköy’e eğitim lideri olmaktan heyecan duyuyor ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın kalplerine dokunacak olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında bakanlığımızın eğitimde Türkiye yüzyılı vizyonu çerçevesinde hayata geçirdiği ve geçireceği tüm çalışmaların hedefine ulaşabilmesi için tüm yönetici ve öğretmenlerimizle birlikte çocuklarımız ve Çekmeköy halkının hizmetinde olacağız. Güvenerek bizleri bu göreve layık gören bakanlığımız yöneticilerine, İl Müdürümüz Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür’e ve benden önce ilçemizde görev yapmış olan ve benim de yakından tanıdığım Ahmet Aktaş ile Burhan Bayrak müdürlerime gönülden teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43