Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor çekmeköy yabancı uyruklu çocuklar

Bu haber kez okundu.

Ümraniye Belediyesi’nden özel bireylere özel antrenör

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan ve engelli bireylerin spor ile çeşitli etkinlikler yapabileceği Engelsiz Spor Merkezi’nde görev alacak antrenörler, özel sporcular 1. kademe yardımcı antrenör eğitimi aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle belediye bünyesinde görev yapan 50 antrenör, eğitimlerini başarı ile tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazandı. Başarılı antrenörler sertifikalarını, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Başkan İsmet Yıldırım’ın elinden aldı.

“Engelli kardeşlerimizin her konuda yanındayız”

Ümraniye Belediyesi’nden özel bireylere özel antrenör

Antrenörlere sertifikalarını veren Başkan İsmet Yıldırım, “Ümraniye’de engelli kardeşlerimizin her konuda hayat standartlarını yükseltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Eğitim-öğretimde, sporda, kültür-sanatta ve iş hayatında engellilerimizi destekleyip, onlar için projeler üretiyoruz. Engellilerimiz de gerçekten her dalda önemli başarılar ortaya koyuyorlar. Engelli kardeşlerimizin daha kaliteli eğitim alabilmeleri için kendi çalışanlarımızı eğitiyoruz. Kursu başarıyla tamamlayıp, antrenör sertifikası alan tüm eğitmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Ümraniye Belediyesi’nden özel bireylere özel antrenör

Çekmeköy Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.