Öne Çıkanlar Gökan Göz ; Araç kiralarken sözleşmeye dikkat edin senet imzalamayın Diş Hekimi Ecem Özçelik ile Çocuklarda diş travmasını konuştuk çekmeköy Seyfettin Yıldırım ; Çekmeköy için vizyon projelerini açıkladı Ümraniye Belediyesinin düzenlediği yarışmaya 330 okçu katıldı

Bu haber kez okundu.

İnstagram fenomeni Dublajman Oğuzhan Tekin sosyal medyada gündem oluyor

Günümüzde artık sosyal medya olmazsa olmazlarımız arasında yerini aldı. İnstagramın dublaj fenomeni dublajman Oğuzhan Tekin sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlarla artık YouTube adlı platforma giriş yaptı. Kısa bir sürede İnstagramın dublaj fenomeni olarak komik videolarla gündeme gelerek herkesin beğenisini kazanan Oğuzhan Tekin YouTube platformunda da kısa sürede paylaşımları ile yine gündem olacağa benziyor.

Bize gönül kapılarını açan takipçilerimize sonsuz teşekkür derim

İnstagramın dublaj fenomeni dublajman Oğuzhan Tekin sözlerine şöyle devam etti ; Sosyal medya gerçekten zor bir platform. Her ne kadar kolay gibi görünse de aslında işimiz çok zor. Çünkü yapmış olduğumuz paylaşımı takipçilerimizin beğenisine sunuyoruz. Kararı onlar veriyorlar. Bizleri kısa sürede benimseyen ve önemseyen çok değerli takipçilerimize bir kez daha teşekkür ederim. Daha güzel çalışmalarla hep birlikte olacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.