Öne Çıkanlar Maltepe Belediyesinden gençlere ücretsiz havuz keyfi av uğur tarhan Ümraniye hakkari 27

Bu haber kez okundu.

İleri Nesil Okulları İNO, eğitim sektöründe güçlü adımlarla ilerliyor

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını, en hızlı dönüşümün yaşandığı eğitim sektörüne de büyük darbe vurdu. Salgın nedeniyle öğrenci kaybeden ve gelirleri düşen okulların durumu velileri olduğu kadar öğretmenleri de etkiliyor.


Türk Güneş Enerjisi Şirketi İNOSOLAR tarafından çevreci ve doğa dostu nesiller yetiştirmek amacıyla Çekmeköy’de kurulan İleri Nesil Okulları, pandeminin eğitim sektöründe açtığı derin yaraların izlerini en aza indirmek amacıyla aldığı kararlar doğrultusunda eğitim-öğretimine hız kesmeden devam ediyor.


Doğanın kalbinde eğitim imkanı
İleri Nesil Okulları İNO, geleneksel örgün eğitimin başarısını her yerde ve her koşulda kesintisiz olarak tüm hızıyla sürdürebiliyor. Covid-19 Pandemisine karşı Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırladığı kılavuzlardaki tüm önlemleri aldıklarını açıklayan okul yönetimi, Çekmeköy’de doğanın kalbinde 10.000 metrekare açık alan üzerine kurulu kampüs ile doğal ortam, açık hava ve geniş alan sayesinde dünyayı sarsan pandemiyle farklı bir değer kazanmış oldu. Böylece eğitimi açık alana taşımanın mümkün olduğunu belirten okul yönetimi, 16 kişi ile sınırlı tutulan sınıfları ile ferah bir ortam sunuyor. Bu dönemi avantaja çevirerek güçlü adımlarla ilerleyen İleri Nesil Okulları İNO, velilerin ve öğretmenlerin güvenini kazanıyor.


Gücünü tüm sektöre kanıtlıyor
Yeni normalleşme süreciyle yüz yüze eğitimde sosyal mesafe ve hijyen koşullarına uygun ortam sağlayan okul yönetimi, önceliklerinin öğretmenlerin ve öğrencilerin sağlığı olduğunun altını çiziyor. Öğretmenlerin sadece sağlık açısından değil, bu belirsiz piyasa koşullarında ekonomik açıdan da kendilerini güvende hissetmelerini önemseyen okul yönetimi, kendi zam oranlarını kendilerinin belirlemesini öğretmenlerden talep ederek gücünü tüm sektöre kanıtlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.