Öne Çıkanlar 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköyde microblading çekmeköy firma rehberi elektrik

Bu haber kez okundu.

Cumhuriyet Gazetesi Namaz Kılan Öğrencileri Hedef Gösterdi

"Yedi yaşındayım, namaza başlıyorum"

Çekmeköy İlçe Müftülüğü, "Yedi yaşındayım namaza başlıyorum" adıyla bir program düzenledi. Programa göre 300 ilkokul öğrencisi velileriyle birlikte öğlen namazına camiye götürüldü.

Cumhuriyet'in hazımsız manşeti

Cumhuriyet'te haberi; "Derse namaz arası! 300 ilkokul öğrencisi camiye götürüldü" diye verdi.

"Kiliseye götürseler..."

Çeşitli internet portallarında Cumhuriyet'in söz konusu haberine sert tepkiler dile getirildi. Bir vatandaş, "Ne yani? Kiliseye götürülse bu kadar tepki göstermezsiniz. Tabiki camiye götürülecek müslüman olarak. Avrupa'da ana okulu ögrencileri bile senede iki defa kilise ye götürülüyor, orada laiklik elden gidiyor diye kimse söylemiyor." diye yazdı.

Yeni Akit & Çekmeköy Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem 4 yıl önce

chp = hdp=cumhuriyet=sözcü=cahiller medeniyeti onlar ne ilimden anlar nede bilimden kafa eskiye çalışıyor batıya çalışıyor