Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de zabıta gerginliği

Edinilen bilgiye göre İBB iştirak şirketi Beltur, 21 Temmuz günü sabah saatlerinde Çekmeköy’de Madenler Meydanı’na çay ve su satmak üzere karavan tipi büfe koydu.

Çekmeköy Belediyesi zabıta ekipleri, ruhsatı olmadığı ve Madenler Meydanı’nda büfe ve benzeri yerlerin açılması ile ilgili tüm yetki ve sorumluluğun Çekmeköy Belediyesi’ne ait olduğu gerekçesi ile karavandan satış yapılmasına engel oldu.

Bunun üzerine Çekmeköy ve Ümraniye Belediyesi’ne ait çekiciler de büfeyi kaldırmak üzere meydana geldi. Gün sonunda Belediye zabıtaları ile İBB zabıtası karavan büfe nedeniyle karşı karşıya geldi.

Olayın üzerinden iki gün geçmesine rağmen henüz bir neticeye varılmazken, meydanda bekleyiş sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.