Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi Hizmete Başladı

Çekmeköy Devlet Hastanesi’nde diyaliz bölümü hizmete açıldı. Böbreklerin çalışamaması nedeniyle kana karışan sıvıyı kandan süzerek vücuttan atılması işleminin yapıldığı diyaliz merkezleri hayati önem taşıyor. Büyük bir titizlikle yapılması gereken diyaliz işlemi için artık Çekmeköy Devlet Hastanesi de hizmet vermeye başladı.  Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi’nde  yapımı tamamlanan 200 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi için Alo 182 ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden online randevu alınıyor. Acil hizmetlerinin verilmeye başlandığı hastaneye ulaşım konusunda Çekmeköy Belediyesi’nin mahalle merkezlerinden servis hizmeti devam ediyor.

Haziran ayında hizmete giren hastanenin acil servis bölümünde bir aylık süre içinde 5259 hasta acil sağlık hizmeti aldı.  Eylül ayında fizik tedavi bölümünün açılması planlanıyor.

Çekmeköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.