Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Şehit ve Gaziler Rahmetle Anıldı

İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşu ile Çekmeköy Karanfil Parkı’ndaki Atatürk Anıtı önünde başlayan Gaziler Günü anma Programına; Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Erkan Yasan, Çekmeköy’de yaşayan Kore ve Kıbrıs Gazileri katıldı.

Anma programları Atatürk anıtına çelenk sunma töreninin ardından gaziler onuruna verilen kahvaltı ile devam etti. Çekmeköy Belediyesi İspinoz sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltı programında Çekmeköy İlçe Müftüsü Ahmet Aktürkoğlu şehitlik ve gaziliğin önemine değinerek  Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.

Çekmeköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.