Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana Otomobil

Bu haber kez okundu.

Başkan Dilaver Koç, yeniden aday

Pazar günü, Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde yapılacak olağan kongre öncesi İYİ Parti İlçe binasında partililerle yaptığı toplantıda yeniden aday olacağını açıklayan mevcut başkan Dilaver Koç; “Bazılarının gerek sindirilme korkusundan gerekse bir takım mecburiyetlerinden dolayı köşe bucak saklanıp ‘aman bizi bu parti işlerine karıştırmayın’ dediği günlerde, sadece 52 yürekli kişi ile çıktığımız Çekmeköy sokaklarında bugün binlerce İYİ Partili ile omuz omuza hedeflerimize yürüyoruz. Olmadık yakıştırmalarla bizi de yıldırmaya çalıştılar. İlçe teşkilatımızı kurduğumuz günlerde bize yer bile kiraya vermek istemiyorlardı. O bir avuç yürekli insanla tüm zorlukların üstesinden geldik. Kartopu gibi büyüdük. Dalga dalga büyürken dosta güven birilerine korku saldık” dedi.


 

"Demokrasi şöleni havasında kongre yapacağız"
Demokrasi şöleni havasında İYİ bir kongre yapacaklarını açıklayan İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Şimdi bizim tek bir hedefimiz var o da iktidar olma yolunda partimizin önünü açmak. Ben ve arkadaşlarımın iktidar olmak gibi bir hedefi olmasa, inanın bir dakika bile burada durmayız. İktidar olamadıktan sonra ne işimiz var bu makamları işgal ediyoruz, gider evimizde çoluk çocuğumuzla oturur, işimize gücümüze bakarız. Bu hedefte siz partili yoldaşlarımla birlikte yapacak daha çok işimiz olduğuna inandığım için yeniden görev ve sorumluluk almaya talibim” şeklinde konuştu.


 

"400 delegeli ender ilçeyiz"
39 ilçe arasında İYİ parti olacak 400 delege ve rakip adayla kongreye giden ender ilçelerden birisinin Çekmeköy olduğunu aktaran başkan Koç; “Bu konuda il başkanlığımızdan da tebrik ve teşekkür aldık. Bizim için gurur verici bir tablo. 400 delegemiz tam teşekküllü bir şekilde hazır ve içimizden çıkan, bizden birileri olan rakip adayımız da var. Gönül ister ki daha fazla rakip olsun. 16 Şubat’ta kongremizi tam bir demokrasi şöleni havasında, rakiplerimizle kolkola, düğün, bayram gibi yapacağız. Kongre salonumuzda geçmişten günümüze yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı siz partililerimize tek tek izah edeceğiz” dedi.

"Ordulu hemşehrilerimiz yalnız bırakmadı"
İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç’un partililere yaptığı adaylık açıklamasına İYİ Parti Kurucu İl Yönetiminden Ethem Kurnaz, Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, Çekmeköy Meclis Üyesi Adnan Ülke, CHP Meclis Üyesi Şükrü Bakar’da katıldı. Ordulu hemşerileri de Dilaver Koç’u yalnız bırakmayarak destek açıklamaları yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.