Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Başarı ile yetişen nesiller MASAL ANAOKULU'nda ! Kayıtlarımız devam ediyor.

"Her çocuk özeldir" ilkesi ile yola çıkan ve 0–6 yaş gurubuna MEB’a bağlı okul öncesi dönem eğitimi veren Özel Çekmeköy Masal Anaokulu, Ümraniye, Sancaktepe ve Çekmeköy’e yakın lokasyonu ile merkezi bir konumdadır. Anne şefkati ve baba güveni ile çocukların her birine sıcak bir aile ortamı sunmayı hedefleyen okul; alanında uzman, tecrübeli ve mesleğini severek icra eden öğretmen kadrosu ile eğitim vermektedir.

Masal Anaokulu anadilde kendini etkin şekilde ifade edebilen, duygusal ve sosyal zeka gelişimini yaş grubuna uygun şekilde geliştiren çocuklar yetiştiriyor. Uzman psikologlarca gözlem yapılıp, kişisel gelişim testleri uygulanarak çocuklar yakından takip edilmekte; veli, çocuk, öğretmen değerlendirmeleri yapılarak geri bildirimlerden anlamlı sonuçlar kazanılmaktadır.

Masal Anaokulu’nda kayıtlar devam ediyor. Masal Anaokulu der ki : “Çocuklar geleceğe bugünden hazır çünkü onlar BİZİM çocuklarımız… “

İletişim :

Madenler Mahallesi Arafat Cad. No:18/A Çekmeköy / İstanbul / TÜRKİYE Telefon:

0216 415 40 03 - 0501 111 22 33

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.