Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

Ali Babanın Bir Çiftliği artık Orhan Öztürkler'e emanet

İstanbul gibi bir metropol şehirde çocuklar için düşünülmüş ve tasarlanmış bir alan olarak hayata geçirilen “ Ali Babanın Bir Çiftliği” şehrin gürültüsünden karmaşasından uzak doğal Anadolu hayatını çocuklara yaşatacak. Doğal köy hayatını, hayvanlarla brlikte sevgi dolu yaşamayı çocuklara aşılamak için biçilmiş bir kaftan olan çiftlikte yöresel ve organik ürünlerde servis edilecek. Böyle güzel bir projeyi hayata geçirmek için yönetim kurulu başlanı Ercan Görken ile ortak bir protokol yapan  Orhan Öztürkler "doğa ile buluşmak için uzak yerlere gitmeye gerek yok. Artık biz varız" dedi.  

Ercan Görken, " Orhan Öztürkler ile birlikte başaracağız" 

Ali Babanın Bir Çiftliği Var firma Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Görken, " Günümüzde sosyal medya ve telefon bağımlısı çocukların her geçen gün arttığı herkes tarafından biliniyor. Hemen hemen tüm ebeveynler bu durumdan oldukça şikayetçi ancak çocuklarını bu bağımlılıktan alı koyamıyor. Ali Babanın Bir Çiftliği ebeveynleri ve çocukları alışılmış şehir hayatından Anadolu’nun doğal köy hayatına götürecek. Çocuklar hayvanlara dokunacak, atlarla gezebilecek. Çocuklar özlerini bilerek Anadolu’nun güzel mozaiğini görerek büyüyecek. Bu anlamda bölgemizin tanınan ve sevilen isimlerinden olan Orhan Öztürkler ile çalışarak hayallerimizi gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

Birlikte başlattıkları Ali Babanın Bir Çiftliği projesini dünya markası yapma yolunda ilk adımı attıklarını belirterek daha çok başarılara imza atacaklarını aktardılar.

ERCAN GÖRKEN KİMDİR ?

1995 yılından bu zamana Otomotiv sektörünün sevilen ismi Lider Oto Kiralama, Lider Oto Servis, hasadegerkaybı.com, Çekmeköy oto Ekspertiz, hizmetleri ile bugüne kadar bir çok başarıya imza atmış ve bölgemizin başarılı iş adamlarındandır.Genç yaşta birçok sektörde faaliyet gösteren ve ülke ekonomisine katkıda bulunan Ercan Görken, Ali Babanın Bir Çiftliği var projesi ile tekrar farklı bir sektörde hizmet vermeye devam etmektedir. 

ORHAN ÖZTÜRKLER KİMDİR ?

Çekmeköy bölgesinde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik ile iş hayatına başlayan Orhan Öztürkler, daha sonra Özyılmazlar Skoda bayisi ve Fiat Ary Otomotivde Genel Müdürlük, Kayadibi Otomotiv Skoda bayisinde Satış Pazarlama Müdürlüğü, Ary Yapı’da proje geliştirme müdürlüğü yapmıştır. Öztürkler, görev aldığı tüm projelerde Türkiye birincilikleriyle Doğuş Oto’nun gözde yöneticileri arasında yer almış ve hiçbir zaman zirveyi başkalarına kaptırmamış bir iş adamıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.