Öne Çıkanlar Sancaktepe TEMde İETT otobüsü servis minibüsüne çarptı: 4 yaralı çekmeköy kuyumcu soygunu sami yayla mahmut hoca sürücüsüz metro

Bu haber kez okundu.

AK Parti’li 3 Meclis Üyesi Yeniden Refah Partisi’ne Geçti!

Yeniden Refah Partisi’ni katılımlar devam ediyor. Dün Çekmeköy’de saha çalışmaları kapsamında vatandaşlarla biraraya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan partisine katılan isimlere rozetlerini takmıştı. Yeniden Refah Partisi’ne katılım haberleri bugün de Ümraniye’den geldi. Ümraniye Belediyesi Ak Parti Meclis Üyeleri Orçun Şekercioğlu, Osman Affan Özkan ve Mehmet Mantar, partilerinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi saflarına geçtiler. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından rozetleri takılan meclis üyelerinden Orçun Şekercioğlu sürpriz şekilde genel merkez mahalli idareler başkan yardımcısı olarak görevlendirilirken, Osman Affan Özkan da genel merkez halkla ilişkiler birimi başkan yardımcısı olarak atandı.

Ümraniye siyasetinde yankı uyandıran katılımla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Osman Affan Özkan, “Yeniden Refah Partisi Genel başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan beyefendinin rozet takdimi ve genel merkez görevlendirmemizi tebliğ etti. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda dostlarımızın da duası ile muvaffak eylesin. Ümraniye de Yeniden Refah Zamanı...” dedi.

Orçun Şekercioğlu da yaptığı açıklamada; “Çok sayıda gönül dostum, ağabeyim, kardeşim ve vatandaşlarımızla yaptığım istişareler sonucu bugün itibari ile siyasi yaşamıma Yeniden Refah Partisinde devam etme kararı aldım. Rozetimizi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız sn. Dr. Fatih Erbakan'ın takdiminde takmış olduk. Rabbim hayırlı ve uğurlu eylesin. Bu vesile ile 20 yıldır siyaset yaptığım Ak Parti'den ayrılmış bulunuyorum.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan beyefendinin olurları ile Genel Merkez Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı olarak vazifelendirilmiş bulunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.