Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Ümraniye’de bir sitenin istinat duvarı çöktü

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Ümraniye Armağanevler Mahallesi Tütengil Sokak üzerinde meydana geldi. 14 katlı bir binanın istinat duvarı henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Sokak üzerinde park halinde bulunan 4 araç ise bahçe boşluğuna düştü. Çökmenin etkisiyle binanın giriş katındaki 2 dairede hasar meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken, olayda şans eseri yaralı ve can kaybı olmadı. Polis ekipleri sokakta güvenlik önlemi aldı.

Olay yerine çağrılan vinç yardımıyla bahçe boşluğuna düşen araçlar çıkarıldı. Zarar gören daireler zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. Çöken istinat duvarı havadan da görüntülendi.

Bir araç sahibi, “Haberlerde gördüğümüz şey bugün başımıza geldi. Korkunç bir ses geldi. Ben pencereden bakana kadar birçok insan aşağıda toplanmıştı. Aracı o şekilde görünce çığlık attım. Eşim de işteydi hemen onu aradım. Oradan gelene kadar biraz zaman aldı. Yine de mümkün mertebe az bir zararla çıkardılar sağ olsunlar” diye konuştu.

Evi zarar gören Özcan Şahin, “Oturuyordum sandalyede. Bir günde ‘güm’ diye bir ses geldi. Bir şey oldu zannettik, ev bu şekli aldı. İstinat duvarı çökmüş o sebepten dolayı böyle oldu. Bayağı bir korku yaşadık. 3 yaşında yeğenim vardı o da bayağı korktu. Bir anda deprem oluyor korkusuyla yüzleştik. Ama herhangi bir sorun yok.” dedi.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.