Öne Çıkanlar ATA İttifakı Bileşeni Adalet Partisi Sahada Ak Parti Çekmeköyde Bakan Kurumla Yoğun Gün… Çekmeköyde vatandaşlarla buluştu Açıklaması Bakan Murat Kurum Sancaktepe Saadet Partisi İftarda Buluştu.

Bu haber kez okundu.

Ümraniye Platformu’ndan Eyüboğlu’na koşulsuz destek!

Hafta sonu önemli bir buluşmaya evsahipliği yapan Ümraniye Platformu, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Sacit Eyüboğlu’nun şartsız-koşulsuz şekilde yanında olacaklarını açıkladı. 2024 yerel seçimlerine yönelik Ümraniye'nin konuşulduğu keyifli ve bir o kadar verimli toplantıda, Ümraniye Platformunun tüm katılımcıları, daha güzel ve daha mutlu Ümraniye için, değişim diyerek yola çıkan Sacit Eyüboğlu’na tam destek verdiklerini ifade ettiler.

Platformun Sekreterya Başkanı ve Türkiye Sürücüler Konfederasyonu Genel Başkanı Nusret Türker, Platform Kurucusu İşinsanı Serkan Kalkan, CHP Ümraniye meclis grup başkanvekili Ali Kılıç ve meclis üyeleri Ali Rıza Yıldırım ile Cevdet Yılmaz, önceki dönem CHP İBB ve Ümraniye Belediye meclis üyesi yüksek inşaat mühendisi Nevzat Şelimen, Ümraniye Diyarbakır Ergani Dernek Başkanı Gürcan Ubay, Ümraniye Siirt'liler Dernek Başkanı Nihat Ertaş, Ümraniye Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Suat Yazıcı, eski ANAP İlçe Başkanı Nedim Ekiz, Kazım Karabekir Cemevi Başkanımız Erdal Ahi, Artvin'liler Dernek Başkanı ve İl Dernekler Platformu Kurucu Başkanı Metin Kar, AYADEF - Anadolu Avrupa yakası Erzincanlılar Federasyon Başkanı Gürsel Sarımaden, Eski Ümraniye MHP İlçe Başkanı ve İYİ Parti İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Kaya Hazine, Ümraniye Demokrat Parti İlçe Başkanı Muhammed Bulut, Ümraniye Anadolu Yakası Romanlar Federasyon Başkanı Güngör Gününç, İETT Emekli Çalışanlar Dernek Başkan yardımcıları Yüksel Öztürk ve İbrahim Tülü, Ümraniye Engelliler Dernek (ÜTED) Başkan Yardımcısı Başaran Sağlam, İstanbul İyilik Melekleri Dernek Başkanı Mustafa Taflan, Eski Muhtarlar Federasyon Başkanı Hüsammettin Akçan, Ümraniye Bosna Sancak Dernek Başkanı ve İstanbul Bosna Sancak Genel Başkan Yardımcısı Metin Sancak, muhtarlar ve muhtar adayları Hasan Doğan, Cezmi Temur ve bölgenin kanaat önderleri ile çok sayıda STK temsilcisi bu programda biraraya geldi.

SACİT EYÜBOĞLU; “BİZLER İNANIRSAK BAŞARIRIZ..”


Platformun kurucusu ve CHP Aday Adayı Sacit Eyüboğlu da yaptığı teşekkür konuşmasında; “Sizlerin son derece kıymetli olan bu güveneni ve desteğini asla boşa çıkarmayacağız. Ümraniye, bizim, hepimizin. Bu şehrin her türlü derdini, sorununu ve ihtiyacını en iyi bizler biliyoruz. Biliyoruz çünkü birlikte yaşıyoruz. Dolayısı ile çözüm yollarını da yine bizler biliyoruz. 31 Mart’ta Ümraniye’de de her şey çok güzel olacak. İnanın buna. Bizler inanınsak başarırız. Projelerimiz hazır, ekibimiz hazır. Ümraniye’yi Ümraniyeliler yönetecek. Hiçbir ayrım yapmaksızın her görüşten, her kesimden, herkesle omuz omuza vereceğiz. Daima ifade ettiğimiz gibi, hep birlikte başararak kazanacağız ve bu şehri yine beraber yöneteceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.