Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK Cumartesi büyük gün.. arıza Ümraniye

Bu haber kez okundu.

Ümraniye'de çakarlı araç sürücüsüne 4 bin 73 lira ceza

Ümraniye’de B.Ç. isimli bir kişi, çakar tertibatı olan hafif ticari araçla trafikte manevralar yaparak ilerlerken çektiği videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Görüntülerin ardından Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı sivil trafik ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda sürücü B.Ç., ekipler tarafından araçla birlikte yakalandı.

Ekipler sürücüye ve araç sahibine ‘ışıklı veya sesli uyarı işareti veren cihazları mevzuatta izin verilmeyen araçlara takmak ve kullanmak’ maddesinden bin 823'er lira, ‘görüşü engelleyecek süs, aksesuar-film cam takmak’ maddesinden 427 TL olmak üzere, toplamda 4 bin 73 TL idari para cezası uygulayarak, çakar tertibatını söktü.

Kaynak: https://www.dha.com.tr/gundem/umraniyede-cakarli-arac-surucusune-4-bin-73-lira-ceza-2141297

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43