Öne Çıkanlar 600 bin çekmeköye satılık arsa üretici duşakabin firmaları Gültepe silah avrupa sınav koleji

Bu haber kez okundu.

CHP Ümraniye’de Yeni Üyelere Rozetler Takıldı..

CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı, haftanın son iş gününde yoğun katılımlı bir üye katılım törenine evsahipliği yaptı. Geçtiğimiz günlerde değişimi gerçekleştirerek göreve seçilen CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in de katıldığı törenle yeni üyelere rozetleri takıldı. Programın açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Hakan Kızılelma, yeni il başkanı Çelik’in ilk ziyaretini Ümraniye’ye yapmasının ilçeye verdiği önemin göstergesi olduğunu ifade etti. Kızılelma, “Yerelde iktidara o kadar hazırız ki salonlara sığmıyoruz. İl başkanımız Sayın Özgür Çelik’i ilçemizde misafir etmekten onur duyuyoruz” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de konuşmasında, Ümraniye’nin kendisi için önemli bir yer olduğunu kaydetti. “Ümraniye benim İstanbul hikayemin başlangıç noktası” diyen Çelik, “Ailemin de büyük bir kısmı Ümraniye Çamlık Mahallesi’nde oturuyor. Buranın yeşil alanlarını da iyi bilirim. Hatta buralarda keçileri otlatmışlığım da var” dedi. Yaklaşan yerel seçimlerin önemine değinin Çelik, yapılan son kongreleri de hatırlatarak parti içi demokrasinin önemine vurgu yaptı. Parti içi yarışın sonradan kırgınlıklara da sebep olduğunu kaydeden Çelik, “Bu bayrak yarışı ayrışmalara neden olmamalı. Elince CHP üye kimliği taşıyan herkes bizim yol arkadaşımızdır” dedi.

“Bu partiye geldiğimiz ilk günü hep hatırlamamız lazım” diyen Başkan Çelik, “Kurultay salonuna 25 ilçe başkanıyla girdim 39 ilçe başkanıyla çıktım. Parti içi kutuplaşmaya asla geçit vermedik, vermeyeceğiz. Yerel seçimde bir belediye başkan adayı belirledikten sonra hep birlikte ona en güçlü şekilde destek verip yanında yol yürümemiz lazım. Bir yerel seçime gidiyoruz ve İstanbul’u yeniden kazanmamız lazım. Bu süreci 1989 seçimine benzetiyorum. O zaman da yerel seçimi kazandık ama bu başarıyı genel seçimlerle taçlandıramadığımız için 20 senedir iktidar olamadık. Bugün Türkiye’de yaşadığımız zulmün, baskının adı neyse 89 seçim sürecinin başarısını genel seçimle taçlandıramadığımız içindir” şeklinde konuştu.

“İstanbul kongresiyle şimdi yeni bir umudumuz, yeni bir heyecanımız var” diyen Çelik, “Bu umudu diri tutabilmek için çok çalışmak ve birlikte çalışmak zorundayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu bu şehre muazzam hizmetler sunuyor. Kadınlar için, çocuklar için, gençler için herkes için güzel hizmetler üretiyoruz. Meclis çoğunluğumuz olmadığı için daha fazla hizmet üretmemiz engelleniyor. Önümüzdeki yerel seçimde ilçe belediye sayısını artırarak ve Ümraniye’yi de kazanarak meclis çoğunluğunu mutlaka elde etmemiz lazım. Ümraniye’yi kazanmak Türkiye’yi kazanmaktır. Ümraniye’yi kazandığımız gün Türkiye’deki genel seçimleri de kazanacağımızı görmeliyiz” dedi.

Yeni üyelere de hitap eten Çelik, “CHP 100 yıllık bir parti ve bu ülkede yaptığımız çok büyük doğrular var. CHP bir değil iki tane ülke kurmuş bir partidir. Birincisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ikincisi yine merhum genel başkanımız sayın Bülent Ecevit’in çıkarmasıyla kurulan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. Elbette eksik bıraktığımız işler var. Bugün 100 yıllık birikimimizle çok daha dikkatli olmak zorundayız. Herkesi kucaklamak, duvarları yıkmak zorundayız. Hayatın her alanında eşitliğin ve inanç özgürlüklerinin teminatı CHP’dir” dedi. Programın sonunda çeşitli partilerden CHP’ye katılan yeni üyelere rozetleri takıldı.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.