Öne Çıkanlar çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Sancaktepe'ye şehit ateşi düştü.... Şehit Uzman Çavuş İdris Aksöz'un cenazesi helallik için Sancaktepe'deki baba evine getirildi

Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz, Irak'ın kuzeyinde Pençe-Yıldırım operasyon bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düştü. Şehidin Sancaktepe'de yaşayan ailesine acı haber verildi. Şehit ailesinin evinde taziye çadırı kuruldu, şehit Aksöz için Kur'an-ı Kerim tilavetleri okundu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, Irak'ın kuzeyinde Pençe-Yıldırım operasyon bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda 3 askerin şehit olduğu, bölgede tespit edilen hedeflerin vurulması sonucu 6 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş İdris Aksöz'ün şehadet haberi, Sancaktepe'de yaşayan ailesine verildi. Şehidin 23 yaşında olduğu ve 2 aylık nişanlı olduğu bilgisine ulaşıldı. Şehidin aile evine ve evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asılarak taziye için çadır kuruldu. Şehidin acılı babası Zekeriya Aksöz, evinin balkonunda gözyaşı döktü. Şehit için camiden selalar okundu. Kurulan çadırda şehit Uzman Çavuş için Kur'an-ı Kerim tilavetleri okundu. Vatandaşlar ve aile yakınları, şehidin acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Taziyeye Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü de katılarak şehidin ailesinin acısına ortak oldu. Şehidin cenazesinin yarın memleketi Nevşehir'de düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Son dakika haber... Sancaktepe'ye şehit ateşi düştü

Son dakika haber... Sancaktepe'ye şehit ateşi düştü

Son dakika haber... Sancaktepe'ye şehit ateşi düştü

Son dakika haber... Sancaktepe'ye şehit ateşi düştü

İHA -DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.