Açılım, çözüm süreci ve müzakereler derken ne yazık ki adım adım iç savaşa doğru giden bir Türkiye gerçeği ile karşı karşıyayız.

Hamur görüntüleri öncesi ve sonrası, Kürt açılımı, mitinglere Apo posteri ve PKK paçavralarının bez parçaları ile ilgili serbestlik bunlardan sadece yine bir kaçından ibaret.

CÖMERT DEVLET OLDUK

Yine devam ediyoruz. Dağların yamaçlarında önceden YA SEV YA TERKET diye yazılardan rahatsızlık duyanların talepleri üzülerek söylüyorum ki Kamu Kurumlarındaki TC tabelalarının kaldırılmasına kadar devam etti.

Farkındaysanız talepler yine bitmiyor. Bizde maşallah öyle bir cömert ülkeyiz ki bunlar istedikçe bizde verdik. Apo denilen caninin hücresinin değişmesinden tutunda odasına televizyon koymaya kadar açılım yaptık.

Hiç unutmuyorum. Bir açık oturum programına katılımcılardan bir tanesi sayın Abdullah Öcalan bizi de burada izliyor sözü beynimde şimşek gibi çarpmıştı.

NE İSTEDİLER İSE BU NANKÖRLER ALDILAR

Yani kısa ve öz arkadaşlar adamlara helal olsun. Ne istediler ise aldılar. Şimdi vermeyince de almaya çalışıyorlar. Açık bir şey söylicem. İlk aşamalarda bu kadar taviz verilmeseydi. Bu gün bu işlerle karşılaşmayacaktık. Bu olayları da görmeyecektik.

Yani demek istediğim bu işlerin böyle olacağını ben bir arkadaş ortamında bundan 3 yıl önce söylediğimde bana sen dün gece rüyanda ne gördün. Neden böyle düşünüyorsun demişlerdi. Şimdi bu gün o arkadaşım beni aradı. Ve baya konuştuk.

BDP-HDP TEMELDEN ÇATIYA TÜM KADROYA MÜDEHALE EDİLMESİ GEREKİR

Hepimizde çok iyi biliyoruz ki IŞİD’e karşı sözde yapılan gösterilerin Kobani'de ki Kürt kardeşlerimize bir faydasının olmadığını. Bu işin fırsat avcılarının ülkeyi karıştırmak olduğunu çok iyi biliyoruz.

BDP-HDP ilçe başkanları, il başkanları ve milletvekilleri olmak üzere Türkiye devletinin geç kalmadan geniş kapsamlı bir operasyon yaparak bir devletin onlara varlığını bildirmek lazım. Bu işin arkasında resmen bunlar var. 20 vatandaşımız öldü. Bu ölen vatandaşlarımızın kanları ellerinde iz bıraktı. Sosyal medyadan ve tv kanallarında halkı sokağa döktüler. 20 kişi öldü.

YÜREKLİ SAVCILARIMIZI GÖREVE DAVET EDİYORUM

Halkı isyana teşvik etmek, devlete baş kaldırmak, bölücülük yapmak ve 20 kişinin ölümüne sebebiyet vermek suçlarından işlem yapılmadı. Bir trafik kazası geçiriyorsunuz. Kazada ölüm olayı var. Anında sizi tutukluyorlar. Şuan 20 kişinin ölümüne sebep vermiş birileri halen devam ediyorlar.

BİZ BU ÜLKEYİ PAZARLARA DOMATES SATARAK KAZANMADIK

Burası muz Cumhuriyeti değil. Pazarlarda patates, Domates  satarak ev alınır ama bir ülke alınamaz. Bizde bu ülkeyi pazarlardan almadık. Bedel ödedik. Kan ödedik ve yeri zamanı geldiğinde yine bedel ödemekten kaçınmayız. 

buy abortion pill abortion pill online purchase abortion pill
walgreens online coupon codes aghamohammadi.ir rite aid online coupons
medical termination of pregnancy abortion clinics dallas tx how can i do abortion
aidamar aida aida
kamagra super site kamagrashop
champix pfizer mdwguide.com champix pris
lasix nome generico lasix efeitos colaterais lasix nome generico
feldene ampolla corladjunin.org.pe feldene gel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.