Ülke genelinde olduğu gibi İstanbul başta olmak üzere Çekneköy, Sancaktepe, Ümraniye, Ataşehir, Pendik vb. ilçeler başta olmak üzere sırf kartvizit yapmak için milletvekili Aday Adayı olanları gördüğümüzde söyleyecek çok söz geliyor aklımıza…

Adı üzerinde Milletvekili. Yani kısacası Milletin vekili. Ne yazık ki bu günlerde sözde sadece kariyerine etiket olsun diye kartvizit yapmak için Milletvekili aday adayı olanlara bu günlerde kimsenin itibar etmediğini görmekteyiz.

BU ZAMANA KADAR HALK İÇİN NE YAPTINIZ?

Milletin vekili olmak demek öncesinde bir takım çalışmalar yapmak demek. Toplumun hiçbir yerinde olmayanlar, vatandaşlardan, hemşerilerinden kopuk hayat yaşayanlar 5 yılda bir sahneye çıkarak ben şu partiden aday adayıyım demesinin tek bir anlamı var. Türümüne oynuyorum bana destek olun anlamına geliyor.

TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA YÜZÜ OLUR MU?

Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olur mu sözünün en güzel bir şekilde ifade ettiği şu gülerde bıyık altı gülüş ile kasılarak çekilen fotoya tararım yaparak sözde Milletvekili aday adayı olduğunu sosyal medyada duyuranlara almak vermek mümkün değil.

Bir komşusunun bile halını hatırını sormadan yaşayanlar, bir garibanın elinden tutup ihtiyacın var mı diye sormayanlar, aile akraba ve hemşerilerine zerre kadar faydası olmayanlara sadece bu söz güzel bir cevap verir. Tarlada iziniz yok ki harmanda yüzünüz olsun…

PARTİLER BU İŞİN ÖNÜNE GEÇMELİ. BU İŞ BUKADAR KOLAY OLMAMALI

Her partinin bir bütçesi var. Milletvekili aday adayı olanlardan 3 bin TL’de alanda var 7 bin TL alanda var. Yani cebinde 3-5 bin TL olan her kişi Milletvekili aday adayı olabilir anlayışını bir kenara bırakmak gerekiyor. Toplumun her kesimini kucaklayabilecek itibarlı, toplum tarafından sevilen, kendi ekonomik sorununu çözmüş Milletvekilliğini köşeyi döneceğim anlayışından uzak kişilerden seçilmeli.

SIRALAMADA EMEK VEREN TOPLUM ÖNÜNDE OLANLARA DEĞER VERİLMELİ

Benim adamım olsunda nasıl olursa olsunculuk her siyasi partide vardır. Yani Ankara’da dayısı olan veya bazı ilçelere cebinden para dağıtanlar ile gerçek emek veren toplum önünde saygın kişiliği olanların ne yazık ki  bir tutulmadığını görmekteyiz.

Örnek vermek gerekir ise “MHP Ümraniye’de yıllardır mücadele eden, kendi imkânlarını seferber eden, İstanbul genelinde en fazla oy alan belediye başkan adaylığı yapmış her kesimin sevgisini kazanmış Sabri Şenel’i 24. Sıraya koyup, hiç vasfı olmayan birilerinin ilk 10’na koyduğunuzda bu işlerin olmayacağını iyi anlamak gerek..

 

cialis 2015 coupon cialis coupon free
kamagra prix kamagra wikipedia
amoxicillin-rnp amoxicillin antibiyotik fiyat
abortions facts definition of abortion pill
fibromyalgia ldn naloxone for alcoholism
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.