Kobani'deki saldırıları sözde protesto etmek için sokağa çıkan BDP’nin kendi gölgesinden korkan korkaklar Polise taş ve molotof atarak IŞİD’i protesto ediyor.

Bu günde Sancaktepe’de başta olmak üzere bazı ilçelerde yolu trafiğe kapatarak havai fişek, molotof, taş atarak sokakta önüne gelen her şeyi yakıp yıkanları görmek mümkün.

POLİS GAZ ATMAKTAN VE SU SIKMAKTAN ÖTE GİDEMİYOR

Bunlar PKK’nın baş kurucusu ve binlerce Şehit ve Gazilerimizin katili Abdullah Öcalan’nın uşakları. Gündüz olduğunda normal vatandaş gece olduğunda bu tarz olayları değerlendiren militan oluyorlar.

Yasaları anlamak mümkün değil. Molotof atıp otobüs yakıyorlar. Bir çok insanın ölümüne sebep veriyorlar, havai fişek atarak geceyi sokakta evi olan ve işe giden gelen vatandaşlara dar ediyorlar.Koskocaman devletin Polisi ancak onlara su sıkıyor ve gaz atıyor.

Onlar bu işin çocuk oyunu olduğunu zannederek canları sıkıldığında çıkıyorlar sözde eylem yapıyorlar.

MOLOTOF, HAVAİ FİŞEK NE ZAMAN TÖRÖR SUÇU KAPSAMINA DAHİL EDİLECEK 

Şimdi buradan sesleniyorum. Ey devletim, ey değerli hükümetim ve çok kıymetli milletvekilleri bu taş, molotof ve havai fişek atanları terör suçu kapsamına sokarak Polise yetki vererek artık vur emri ne zaman vereceksiniz diye feryat etmeden duramıyorum.

Ne dir bu Allah aşkına. Sultanbey’li den gelirken Sancaktepe’den ortalama bir saatte geçtim. Ellerinde Molotoflar çöpleri set yaparak yolu kapatmışlar adamlar terör estiriyorlar. Arabanın içinde ailem olmasa inanın içinden çıkıp birkaç tanesini belki birilerine çok fasitçe bir davranış olacak ama ibreti alem olsun diye arabanın arkasına bağlayıp sürükleyensim geldi.

BIKTIK ARTIK BUNLARIN BU DAVRANIŞLARINDAN 

Bıktık artık bunların şımarık komşu çocukları gibi nazlarını çekmeye. Kobani'deki saldırıları bende kınıyorum be kardeşim. Ama sadece söz konusu Kobani değilki. Herşeyde siz varsınız. Apo’ya özgürlük. Yok efendim barış süreci için PKK’yı muhatap almak vb. her şeyde bunlar çıkıyor meydana.

HADİ YÜREĞİNİZ VAR İSE ALIN ELİNİZE SİLAH IŞİD'İN KARŞISINA ÇIKIN 

IŞİD Kobani'de Kürt vatandaşları yok ediyor. Bomba yağdırıyor top mermileri atıyor. Polise tokat atan, senin devletin diyerek subayın karşısında çığlık atan başta olmak üzere HDP’nin milletvekilleri ve ufacık bir olayda ne de olsa Türk polisi su sıkmaktan ve gaz atmaktan başka bir şey yapmıyor diyerek sokakları millete dar eden sözde Kürt halkının savunucuları alın elinize silah geçin IŞİD’E karşı gerçek anlamda savununda bizde görelim.

O zaman halkların ve özgürlüklerin, insan haklarının mücadeleci kahramanları diyelim. 

Sedat Erdem

where can i buy abortion pills buy abortion pill online
buy cytotec for 24 week abortion abortion pill prescription
on line abortion pill where to buy abortion pill
cheat on my husband signs of infidelity
walgreens online coupon codes rite aid online coupons
rite aid video coupons photo code walgreens
rx coupons walgreens in store photo coupons
prescriptions coupons canada drug pharmacy coupon
champix pfizer champix pris
reglan amp reglan ampula
sildenafil cena sildenafil citrat nuspojave
amoxicillin-rnp amoxicillin antibiyotik fiyat
cialis coupons from manufacturer cialis trial coupon
flagyl vademecum flagyl 500 mg
i had an abortion abortion in new york
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.