Evet kısa ve öz çok şeyler katacak. Yıllardır bizlere namaz kılan hoca efendi diyerek abdestsiz gezmeyenler diyerek herkese şirin göstererek önceki adı Gülen Cemaati şimdiki adı ise FETÖ yani Fetullah Gülen Terör Örgütü 15 Temmuz sonrasında kimlerle bağı olup olmadığı araştırılıyor.

TAKKE DÜŞTÜ KELLİK GÖRÜNDÜ

Başka bir adı daha olan “Paralel Yapı” İlk zamanlarda hainlik çalışmaları ortaya çıkmaya başladığında  bizlerde inanmak istemiyorduk. Neyin paraleli kardeşim bunlar 5 vakit namaz kılan insanlar bunlardan hain olmaz diyerek ilk başta kimse kabul etmemişti. Ama 15 Temmuz bu işin bittiği ve yine Paralel yapılanmalara OHAL kapsamında müdahale sürecinde en ağır operasyonların yapıldığı ve sayfaların yeniden açılmaya başlandı bir süreci yaşıyoruz.  Yani kısa öz “Takke düştü kellik göründü” değerli arkadaşlar.

15 TEMMUZ’DA TÜRK MİLLETİ DARBESİNİ YAPTI

İsterseniz öncelikle  15 Temmuz’a kısa öz bir giriş yaparak devam edelim. 15 Temmuz bu milletin yeniden dirilişi oldu. Tüm farklı düşünen siyasi partilerde fikir ortadan kalktı. Milli mücadele başladı. Artık tek söylem şu oldu. Tek bayrak, Tek Millet, Tek Devlet.. İşte bu anlamda 15 Temmuz’da yapılmak istene darbeye halk karşı çıkmış. Sokaklara inmiş ve tankın üstüne çıkmıştır. Asker üniformalı teröristler ortalama rakam vermek gerekirse 250 Şehit, 1600 e yakın yaralı bir çok vatandaşımızın da hayatını karartmıştırlar. Türk milleti bir kurtuluş savaşı mücadelesi vermenin sınavını yaptı. Kadını, genci ve yaşlısı herkes bu sıvandan başarıyla geçti. Kazanan Türk Milleti oldu. Şimdi o sözde bizim maaşlarımızla bize tüfeğini çeviren üniformalı teröristler şu an hak ettiklerini bulmaya başladılar. Halk darbe yapmak isteyenlere darbe yapmış oldu.

BEĞENMEDİĞİNİZ ÜLKÜCÜLER YİNE SAHİP ÇIKTI

Çekmeköy dahil bir çok yere baktığımızda her yerde Mustafa Yıldızdoğan'nın Türkiyem Şarkısını hepimiz en çok dinler olduk. Dahada ötesi konvoylara baktığımızda bozkurt işareti yapanları gördüğümüzde ya bunların hepsi MHP'ye oy verse MHP %40 oy alması gerekiyordu diye düşündüğümüz anlarda olmuştur. Yıllardır makam ve mevki gözetmezsisin davasının peşinden ayrılmayan ülkücü taban ülke genelinde olduğu gibi Çekmeköy'de de vatan, millet, bayrak sevgisini her zaman gösterdi. Beğenmediğiniz bir zamanlar Emniyet teşkilatı başta olmak üzere ülkücü kadroları makamından edip, Cemaatçi kadroları iş başına getirenlere karşı yine ülkücü kadrolar Devletinin yanında olmuştur.

Gelelim şimdi gerçek konumuza. Evet bir zamanların Gülen Cemaati Şimdinin (FETÖ) Fetullah Terör Örgütü. Arkadaşlar bizler öncelikle yerelde bir çok şeyi kaleme alıyoruz. Türkiye geneline ben pek bu yazımda girmeyeceğim. Çekmeköy’ü tam anlamıyla özetle ele almak istiyorum.

REFERANSI CEMAAT OLAN SİYASETÇİLER YANDINIZ

Son 10 yılı şöyle hafızalarımızda bir tutalım. Gözümüzün önüne getirelim. Siyasi partilere FETÖ’nün adamları borusunu örttürüyordu. Bunların gösterdikleri meclis üyesi olur, başkan olur ve başkan yardımcısı olurdu. Siyasi partilerin her kademesine eğer ki referansın başka bir adı olan paralel yapı ise herkesin üzerinde baş tacıydın. Çünkü bu zatı muhteremlerin siyaset yapanları ayrı işadamı olanları ise ayrıydı. Şöyle bir son 10 yılı ve sonu itibariyle ele aldığımızda çok korkunç bir servet yaptılar. Peki şimdi bunlar nerede. Şaibeli ihaleler ve farklı metot çalışmaları ile şimdi en zengin işadamı oldular. Sözde de bizi beğenmezler bu beyefendiler. Neden biz onlara göre düşük profilli işadamıyız.

Eğer ki çıkan yasa gereği Fetullah Gülen Cemaati Terör Örgütü ise o zaman bunlara bu zamana kadar sırtını dayayanlar yandı. Çünkü Terör Örgütüne Yardım ve yataklıktan OHAL kapsamında tüm mal varlıklarına el konularak bunların yargılanması yakındır. Zaten suçu olmayanlar ve bu anlamda farklı yapılanmaların içine girmeyenler ise onlar hem kanunların hem de Türk milletinin gözü önünde kendileri ayıklamış olurlar.

ÇEKMEKÖY’DEN PENSİLVANYA ZİYARETİ YAPANLAR SİZLERDE MERCEK ALTINDASINIZ

Peki Çekmeköy’de  Paraleli elinde bomba gibi patlayacaklar olanlar kimler.. Onlarda belli zaten.  Tüm siyasi partinin arşivleri silinmez. Özellikle Ak Partide. Şimdi onların hepsinin kayıtları var. Seçim zamanlarında Cemaat aracılığı ile gelerek siyaset yapmak isteyenler yandınız. Kısa sürede Cemaatin desteğini de alarak büyük servet sahibi olan işadamları size söylüyorum. Hıristiyan bir vatandaşın kiliseye giderek günah çıkarması gibi sizlerinde ABD yani Pensilvanya giderek günah çıkardığınız o günlere ne oldu. Sosyal medyalarınızdan yer bildirimleri vb. ne var ise teknoloji artık ilerledi. Sizlerin telefon şebekeleriniz, uçak biletleriniz hepsi ortada. Onları nasıl sileceksiniz. He birde unutmadan söyleyeyim. Pensilvanya’da bulunan şahsında Türkiye gelinde ünlü ünsüz kim var ise resim arşivi de yakında yayınlanacak.

SEMBOLÜK RAKAMLARA OKUL YERLERİ VERENLER SİZDE MASUM DEĞİLSİNİZ

Daha durun bitmedi. Devamı var. Çekmeköy’de sembolik rakamlar ile Paralele aracılık yaparak fakir fukaranın hakkı olan okul yerlerini peşkeş çekenler sizlerde çok mu masumsunuz. Sıra size gelecek. Belediye Meclis üyeleri, başkan yardımcıları her kim var ise onlarda bu işin altında ezilecekler. Artık öküz öldü ortaklık bitti. Şimdi söz milletin..

ÇEKSİAD KAPANDI DİYE SEVİNEN DERNEKLER SIRA SİZE GELİYOR FARKINDAMISINIZ

OHAL kapsamında ülke genelinde büyük Paralel yapı operasyonu tüm hızıyla devam ediyor. Şimdi Çekmeköy’de söz yerinde ise didik didik çalışmalar başladı. Bizimde kıymetli tanıdıklarımızın içinde olduğu Çekmeköy’de uzun süre çalışmalarını sergileyen ÇEKSİAD kapandı. Şimdi diğer derneklerde mercek altında. Kusura bakmasınlar bize bir şey olmaz diye. Unutmasınlar ki ÇEKSİAD üyelerinin bir çoğu diğer derneklere de üye ve oralarda yöneticiler.  Şunu da ifade etmekte yarar görüyorum. Ben kurumun birkaç kişi tarafından kapatılmasına karşıyım. Kimin suçu var ise çeksin cezasını. Yargılansın.. Genel anlamda da kimse vebal altında kalmasın.

Ben her zaman söylüyorum. Kim ki bu milletin hakkını yemeye, bayrağını indirmeye, toprağına ve vatanına göz dikmiş ise, buna da kim çanak tuttu ise  Allah cezasını versin.  Ben bu anlamda hakkımı helal etmiyorum. Bizim bir hocamız vardı. Bir gecede her şey değişir derdi. İşte arkadaşlar ona göre ata binmek gerek. Bu günün saltanatı sarhoşluğuna düşmemek gerek. Kimki bu tarz darbe veya teşebbüsüne girer ise evet yine dimdik olacağız. Tankların üzerine çıkıp altına yatacağız. Çünkü bu vatan kolay kazanılmadı...

aidamar read aida
kamagra prix kamagra prix kamagra wikipedia
zofran zydis 4 mg idiotygenii.com zofran zydis hinta
bimatoprost hair sporturfintl.com bimatoprost hair
abortion pill cost what is abortion pill alternatives to abortion pill
ventolin sprej ventolin cena ventolin doping
amoxicillin endikasyonlar agrisol.com.ar amoxicillin antibiyotik fiyat
duphaston i ovulacija duphaston 10 mg duphaston tablete
feldene ampolla corladjunin.org.pe feldene gel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.