Çekmeköy Gençlik Platformu tarafından düzenlenen “O Ses Çekmeköy” yarışması, üç gün boyunca müzikseverleri bir araya getirecek. Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlikte, genç yetenekler sahne deneyimi yaşama ve seslerini geniş kitlelere duyurma fırsatı bulacak.
Yarışmanın jüri koltuğunda Tuğba Özay, Mert Yenihayat ve Hakan Çankaya yer alacak. Birbirinden farklı performansların değerlendirileceği organizasyonun sunuculuğunu ise Oksana Kuznetsova üstlenecek.
Gençlerin sanatsal yeteneklerini sergilemelerine imkân tanımayı amaçlayan yarışmada, müzik ve sahne heyecanı bir arada yaşanacak. Üç gün sürecek etkinliğin, Çekmeköy'deki gençlerin sosyal ve kültürel hayata katılımına da katkı sağlaması hedefleniyor.
21, 22 ve 23 Ekim tarihlerinde saat 18.00'de başlayacak olan “O Ses Çekmeköy” yarışması, Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Organizasyona tüm Çekmeköylüler davet edildi.





