Öne Çıkanlar Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kollari İl Başkanları Açıklama Yaptı 14ÇK arıza Ümraniye Cumartesi büyük gün..

Bu haber kez okundu.

Mimar Sinan Muhtarlığı’nda el emeği göz nuru sergisi..

Çekmeköy Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 10 yıldır büyük özveriyle sürdürülen Nakış Kursu, meyvelerini vermeye devam ediyor.Muhtarlık binasında mahallenin kadınlarına yönelik düzenlenen kursta üretilen el emeği, göz nuru eserler sergilenerek görücüye çıktı. Serginin açılışını Muhtar Yadigar Aslan, Halk Eğitim Müdürü Muzaffer Henden ve Kurs Hocası Kıymet Boşluk ile mahalle sakinleri ve katılımcılar birlikte gerçekleştirdi. Kursiyerlerin ürettiği birbirinden kıymetli nadide eserler herkesin beğenisini kazandı.

Kurslara emeği geçen hocalara ve Halk Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür eden Muhtar Yadigar Aslan, “Bu çalışmayı mümkün kılan işbirliği için Halk Eğitim Müdürü Sayın Muzaffer Henden’e, Nakış Hocamız Sayın Kıymet Boşluk’a, sabırla ve azimle eserlerini gerçekleştiren kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Emeği ve kadın dayanışmasını daha güçlü kılmaya devam edeceğiz. Yeni çalışmalar ve sergilerde buluşmak dileğiyle” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner44

banner43